Stickningar i benen på nätterna – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Stickningar i benen på nätterna

Godmorgon från hotellrummet med Charles, vi har byggt en koja på golvet efter en mysigt frukost med Rickard som mötte upp oss igårkväll och som vi såklart bodde med inatt… Jag hade SÅN skitnatt och kunde inte somna förrän vid halv två för hela kroppen bara svullnade upp, dunkade och var tokvarm av all vätska som forsade antar jag. Fötterna glödde liksom så jag fick spola dem i iskallt vatten, och tyvärr fick jag flashbacks från förra omgången… Visst tusan var det så då med, att jag brann i kroppen på nätterna, usch!

Rickard är på jobbet och jag och Charles tar det lugnt på hotellrummet för jag har såklart sån huvudvärk och är helt slut, vi skulle egentligen iväg på en mysig frukost med Paula nu men jag fick vara klok och avboka för att inte stressa – nu är fokus på att mysa med Charles och ta det lugnt tills vi ska säga hejdå vid lunchtid då han och mormor flyger ner till Skåne igen…

 

Då ska jag åka till mammas och pappas lägenhet och ta en powernap, förbereda för livepodden i Östersund imorgon och sen kommer fotografen Linda-Pauline för kvällens spännande projekt… Från detta face till glam på en klippa i Stockholm i silverpaljetter ska det alltså bli…. Bäst att vila upp sig!

Det roligaste Charles vet nu – att få mig att göra fiskmun och sen lägger han sina händer om mina kinder och trycker dem hårt och säger “va hätter duuuuuu” och så skarattar han så mycket när jag försöker säga mamma Johanna, haha. Gulle. Tror vi ska ta bussen till Vasaparken där han är uppväxt innan vi ska möta upp mamma sen, vore mysigt att hinna gunga lite där med en kaffe i handen…

 

 

Åter till när svullnaden dunkar så man är tokvarm på nätterna och nästan får stickningar – någon som har några supertips? Kylbalsam? Öppet fönster?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Ät magnesium! Eller testa magnesiumspray. Och försök att ligga med fötterna högt en stund varje kväll, ligg på golvet och ha benen upp mot väggen. Testa att rulla vaden mot en tennisboll för att lösa upp ev knutar.

 2. Ella

  Att aldrig slarva med stödstrumpor hjälpte mig iaf lite, (alltså att ha dem på precis hela dagarna, min barnmorska tipsade om att ha dem på nätterna också, men jag pallade inte det) och så riktigt svalt i sovrummet. Lider med dig!

  1. johannakajson
   johannakajson

   Oj jag har fått rekommendationen att inte ha dem på nätterna men ha benen högt, står typ överallt att man inte ska ha på nätterna? Hrmm

 3. Emma

  Jag sov med fötterna på en kudde och på kudden hade jag isklampar😂 Det enda som hjälpte mig att sova!

 4. Amanda

  Har hört folk som har haft en balja med iskallt vatten ute på trappan som dom rusat ut till under nätterna å stått där ett tag å svalkat fötter. 😊

 5. Ida

  Hej, det låter verkligen superkämpigt med den där svullnaden uppe på allt annat 😔.
  Jag kom att tänka på en kylmousse som vi hade till barnen när de hade vattkoppor. Jag har ingen aning om det funkar men den kyler iallafall. Den heter Poxclin eller nåt liknande och finns på apoteket.
  Kämpa på! Stor kram