Att komma tillbaka till gamla hoods – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Att komma tillbaka till gamla hoods

Åh vilken bra förmiddag detta blev för mig och Charles, vi tog det lugnt på hotellet och promenerade sedan till bussen för att åka till vårt gamla område Sankt Eriksplan och Vasastan där vi bodde när Charles föddes, lika fint varje gång att bara få ta en fika och spana ut över området och sen gå vidare till Vasaparken där vi spenderade min mammaledighet… Det fina är att vi har besökt Vasaparken nästan varje gång vi haft med Charles uppe i Stockholm efter flytten och han minns allt vilket är extra roligt såklart, det är en helt otrolig lekpark med öppen förskola ute så där är cyklar, bandyklubbor, sandleksaker och en massa annat framme…

 

 

Jag är glad att jag lyssnade in kroppen och avbokade allt för att bara vara med Charles och följa honom i leken och mellisfikan ända tills vi skulle vinka hejdå…. Jag behövde nog tanka på med honom lite också för nu ses vi ju faktiskt inte förrän på fredag och det kom en så himla märklig känsla över mig att vi skulle säga hejdå och han skulle ta bussen till flygplatsen med mormor för första gången själva – han är så stor nu som ger sig ut på såna äventyr med sina andra kärlekspersoner vilket är så fint.

 

 

Han somnade dock i mormors famn under vår lilla lunch i solen så det blev inget tårdrypande hejdå…. (Från min sida alltså, han gråter inte utan vinkar glatt hejdå för han älskar att vara på äventyr med mormor, haha. Han sa till och med hejdå direkt när vi mötte upp mormor för han var så beredd på att de skulle åka och jag skulle inte följa med. Gullplupp.) Så mormor bar honom sovandes på flygbussen och han sov ända tills de skulle gå på planet tydligen men nu har jag fått update att de är bältade och lyfter mot Skåne – själv är jag ute på Lilla Essingen i mammas och pappas lägenhet och svarar på lite mail och ska försöka sova en halvtimme för natten var verkligen ingen höjdare-  TACK för alla tips! Älskar allt från vattenbalja utomhus som man kan ställa sig i mitt i natten till isklampar på hårda kuddar som man lägger upp fötterna och vaderna på – haha. Detta verkar vara ett vanligt problem för gravidisar?

 

Ikväll ska jag få bli piffad och göra en häftig gravidfotografering igen och vi har fått låna klänning av makalöst duktiga Frida Jonsvens, lite rekvisista av My Perfect Day och blommor från Flowers Bar STHLM och så fotar Linda-Pauline – HUR spännande låter inte det? Det är veckans gravidlyx som jag unnar mig! Nästa vecka satsar jag på pedikyr eller massage tror jag….

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.