Lunch med Isabella, rosa fluff och kalaskväll – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Lunch med Isabella, rosa fluff och kalaskväll

Jag är SÅ glad att jag tog chansen att flyga upp med Charles två dagar för att vara med på mammas födelsedag och bara njuta av min älsklingsstad!!! Känslorna från igår finns kvar men att piffa sig, träffa en vän på lunch i stan och bara andas in lite puls i huvudstaden.. DET gjorde att jag känner mig pyttelite piffigare och gladare.

Flyget hit gick kanon och sen åkte vi raka vägen till kungsträdgården för att se körsbärsträden, de är inte riktigt rosa än men det är ändå en tradition att se det varje år.

Sen somnade Charles i vagnen perfekt tajmat för min lunch med Isabella så vi fick prata fokuserat i en timme innan han vaknade och hann säga hej till henne innan vi strosade vidare för lite mat till honom

Charles fick Mcd-lunch och sen lekte vi tillsammans innan vi mötte upp mormor som hade varit på möten och tog bussen till deras lägenhet och där har vi lekt på lekplatsen och nu är det kalas för mamma. Hurra!

Så tacksam över denna dagen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Iman

  Såg precis din vlogg. Instämmer inte alls med dig om att du ser ut som ett monster. Tycker du är vacker! Speciellt eftersom du gör ditt bästa, är positiv och kämpar på med dina smärtor.

  Jag tänker att man får det man klarar av i livet och du kanske går igenom detta just för att du är stark och klarar av det på något sätt…Håller med dig till 100% om stödstrumporna, hade också dem när jag var gravid och fick knappt på mig dem själv pg.a svullnaden haha min man fick hjälpa mig att dra på dem.
  Men kämpa på, du är smart i mål och vi hejar på er ❤️

  1. johannakajson
   johannakajson

   Ja jag försöker tänka så också men ibland känns det ju som jag fått mer än jag klarar och då blir jag sådär trött och ledsen – men idag känns det bättre igen <3