Att fasta 12h – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Att fasta 12h

Phuuu, jag hänger hos barnmorskan och har precis druckit sockerlösningen efter att ha fastat från både mat och dryck sen 22 igårkväll….

Mår lite lätt illa nu och ska sitta här i en soffa två timmar och vila då man inte får lämna för att jobba eller stressa men soffan är skön så jag misstänker att jag kommer somna här, haha.

Bredvid mig sitter en mycket chickt klädd tjej i snygga jeans, boots och militärgrön blus som jag antar är typ i samma vecka som mig och jag kan inte hjälpa att jag blir avundsjuk på hennes fräschhet och snygghet. Själv sitter jag i tjocka stödstrumpor, mjuka svarta gravidtajts och mjuk tröja och ser ut som ett trött gravid-vrak… svullen, trött, har ont och jag är faktiskt lite ledsen och småbitter för igår när jag insåg att nu börjar jag svullna upp, hyn bli sämre och ni vet man känner sig ofräsch för alla vätskor som läcker. URK vad tunga de sista 10 veckorna var förra gången och lär vara denna gången med ser det ut som…. hade liksom någon förhoppning om att jag skulle må lite bättre denna gången…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Tess

  Usch förstår känslan! Men lek med tanken att hon kanske tänkte samma sak om dig? Att du har ett glow som hon känner hon saknar. För vet du, verklighetsuppfattningen om sig själv tyckte jag var rätt skev under graviditeten. Hoppas du får en fantastisk dag!

   1. Tess

    Haha då var hon nästan One of a kind ;). Nä förstår dig verkligen, ska ärligt aha att jag är så glad att vår lillebror är utanför magen, för nä sista tiden var blä (förlåt för opeppig, men du är i alla fall inte ensam och INTE bitter)

 2. Mikaela

  Jag känner samma… Vecka 24 och känner mig bara som en trött, haltande, svullen, blek och finnig blobb i fula kläder medan andra gravida struttar runt i högklackat och käcka outfits. Tycker du är sååå fin gravid! 😘