Allt såg bra ut – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Allt såg bra ut

VILKEN utmaning idag blir, phu. Att dricka den där sockerlösningen gick faktiskt helt okej och det var inte riktigt så illa som jag hört även om sista klunkarna såklart var vidriga och jag mådde lite illa efter…. Men 2h där i väntrummet gjorde inte min huvudvärk något tjänst direkt, SÅ ont i huvudet och ganska illamående men alla värden ser TIPPETOPPEN ut och jag fick åka hem och äta vid tio innan min poddinspelning med Paula inför morgondagens avsnitt… Phu…

Ni kommer för höra i podden imorgon (och i vloggen) hur slut jag är, hur småbitter och ledsen jag är och att nu börjar jag svullna upp som en boll….Precis som förra graviditeten, usch vad deppig jag känt mig sedan igårkväll  – men mer om det imorgon! Nu tar vi med oss känslan av att alla värden är grymt bra och känslan jag hade när Maria fångade mig för en vecka sedan på stranden.

 

 

Hur mår ni andra gravida? Härligt glow och inga krämpor eller svullna och trötta som jag? Förresten – idag föder ju Vanja sin lilla dotter, jag sitter som på nålar och spanar på instastories hela tiden för hon uppdaterade från sjukhuset imorgon… Iii, sänder ut all kärlek och lyckönskningar jag kan till henne och Nicklas att allt ska gå bra <3.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna

  Hej Johanna! Jag har följt dig sedan några månader tillbaka på blogg och vlogg. Och vilket passande inlägg på vloggen idag då jag själv satt på hälsostationen och led med sockerdrickan, 20 minuter gick snabbt då jag kollade på din video från sockerbelastningen. Jag hoppas du mår bättre snart och att sista trimestern skall gå snabbt 🙂 Själv är jag i vecka 17 bara… Kram från Johanna i Finland!

 2. Sara

  Vad skönt att värdena var bra! Men åh vad jag lider med dig med krämporna! Var snäll mot dig själv!
  Jag har 8 dagar kvar idag och mår hur bra som helst. Är så oerhört tacksam för det varje dag. Men oj vad jag längtar efter den lilla personen där inne nu!

 3. E

  Jag är glad att v 33 är här. Har bollat deltidssjukskrivning med BM idag, har så ont av foglossningen att jag är helt färdig. Med en 2-åring måste man liksom orka aktiviteter oavsett. Jag känner att det är läge att jobba 50% men det enda jag funderar på är vad mina föräldrar (framförallt pappa) ska säga. Han är inte mkt för sjukskrivningar för att uttrycka det milt.

 4. Camilla

  Har 3 veckor kvar, nuuu känns det tungt. Var på ett extra UL idag för de trodde han låg i säte men ICKE! Huvudet neråt, så nu kan jag och mitt kontrollbehov slappna av. Skrattade innan åt inlägget när du beskrev att du såg någon som var lite extra piffig. När vi satt i väntrummet innan idag så kommer en och struttar fram på klackar likt ingen annan och världens snyggaste blus och ett hårsvall to die for. Jag satt där i mina sunkiga kläder och kände inte ett uns av pregnancy glow överhuvudtaget 😂 Så olika det kan vara.

 5. Linda

  Hej
  Vad skönt att alla värden var bra. Jag har varit till vårdcentralen idag för mitt tryck i huvudet jag vaknar med varje morgon såååå jobbigt vill jag lova. Men hon kunde inte hitta något neurologiskt fel så det var ju bra.
  Denna dag spenderas mest inne då det inte alls är skönt ute det är grått och trist och blåser as kallt.
  Ha en fin dag.
  Kram Linda

  1. Sarah

   Jag säger bara en sak: botox. Så fort jag fick konstaterat att min kroniska spänningshuvudvärk, som ledde till migrän, var ofarlig började jag med botox. Det ör det bästa jag gjort för min hälsa i hela livet. Har varit tvungen att ta någon enstaka smärtstillande under två år och känner mig helt avslappnad i ”huvudområdet”. Mina utstrålningar i vänster arm och nacksmärtor har också försvunnit!!!