För tre år sedan… – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

För tre år sedan…

 

Ja hörreni, för exakt tre år sedan idag såg det ut så här fick jag ett härligt sms från Nea imorse så då var jag tvungen att gå in i Timehope och kolla….

 

 

Jag vaknade på morgonen hemma i lägenheten i Stockholm och mamma bjöd på lyxig frukost efter att precis ha kommit hem från en USA-resa och hon hade tårar i ögonen när hon sa att hon inte alls skulle åka hem till Skåne denna dagen utan stanna hos mig ett dygn som överraskning, haha. Så pass känslosam så vi åt en god frukost och sen knackade det på dörren och min vän Nea stod utanför och hade flugit upp från Skåne för att överraska mig vilket fick mig att misstänka att något var i görningen och vi fick hänga några timmar innan hon mycket riktigt kidnappade mig i en taxi till en sjukt häftig takvåning där mina vänner hade styrt upp värsta mamashowern med brunch, spa, presenter och en massa annat. Helt otroligt, dessutom var alla så snygga i Lanvinklänningar och de hade handlat mina favoritchips, macaroons från Ladurée och tänkt till på precis varenda detalj…  Jag minns dagen med sån värme och kärlek, tänk att CHARLES BODDE I MIN MAGE FÖR 3 ÅR SEDAN?1

 

 

Och nu bor lillebror i min mage, helt sjukt ju…. Att en ny liten kille ska anlända och att han faktiskt redan är med mig 24 timmar om dygnet, att det är han som sprallar och sparkar i mig och att det är samma minimänniska som jag ska mysa med i sommar…. Det GÅR INTE ATT TA IN, haha. Livet alltså!

Tack för alla tips om att jag inte har några pengar, världens bästa granne och vän Louise smsade och frågade om hon fick bjuda mig på lunch i solen och sedan åkte vi till mataffären och shoppade på hennes kort, haha. Så nu överlever vi och jag fick mysa med lilla Ebba och äta få sol på näsan – lyxen alltså! Jag och Charles ska hem dit efter förskolan och bjuda på smoothies och hänga i deras trädgård och hjälpa dem så lite och njuta av det fina vädret.

 

 

Jag ska boka in en lyxig grej för mig själv i veckan fram till förlossningen nu tänkte jag för att känna att jag får unna mig lite och lyxa lite – denna veckan ska jag klippa och färga håret och nästa vecka ska jag sova på hotell en natt och även göra en riktig powergravidfotografering och bättre egoboost än att få hår och make fixat och fotas i magiska käder finns inte… Sen ska jag kika på en gravidmassage eller pedikyr veckan efter det tänkte jag – en liten sak varje vecka BARA För mig och min gravidkropp. 10 veckor, nu kör vi!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.