Johanna Kajson

Kasta rosenblad och bröllopsdrömmar

Titta här vem som är med i senaste numret av ”Kungligt Magasinet” och pratar bröllopsdrömmar…

 

 

Det är otroligt vad mycket uppmärksamhet boken faktiskt fått för att vara inom en så smal nisch som bröllop ju är, jag har som mål att sälja slut på boken inom ett år så innan sista augusti är tanken att hela bokförlagets lager ska stå tomt (vilket är galet högt mål enligt mitt bokförlag men jag har ju också överraskat dem med att sälja betydligt bättre och snabbare än de vågat hoppats på hitintills så va tusan – klart jag ska fixa det va?)

 

Jag brukar ju köra veckans bröllopstips på måndagar men eftersom podden släpps på tisdagar så funderar jag på att flytta bröllopsinlägget till tisdagar i samband med nya avsnitt av Drömbröllop med Paula och Johanna, vad tror ni om det?

Älskar denna bilden av Anna Roström på Smallpigart som är med i boken och även på baksidan av boken faktiskt… SÅ fint med färgade blomsterblad i strutar att kasta efter vigseln, det ger en extra effekt jämfört med vita blad och finast är om bladen är i olika storlekar och form så blir det lite dynamik i bilderna…. Det är sånt jag önskar jag visste när jag själv gifte mig – vi körde alldeles för stora rosenblad i vitt och glömde be toastmasters säga till gästerna att stå nära kyrktrappen – såna tips är jag noga med att dela med mig av nu och de är såklart med i boken!

 

 

I boken ”Planera ditt drömbröllop – med Johanna Kajson” och kommande app (som faktiskt lanseras nästa vecka, wiii,….Men för den som inte kan hålla sig så finns den i appstore och google play till kampanjpris på test och heter Drömbröllop med Great Weddings…)  finns alla mina smartaste tips och trix… Det kan t ex vara att plocka in naturen som ju är gratis som jag skrivit om eller att göra sin egen brudbukett av ängsblommor som jag skrivit om här.

Tidigare bröllopstips från hur man börjar planera sitt bröllop eller varför allt är så dyrt med bröllop eller hur man ska tänka när man gör sin gästlista eller hur man lägger sin bröllopsbudget eller hur man väljer sina hedersgäster eller syrrans unika brudklänning och det här med att bära rött men också den där rädslan för om en gäst bär vitt och en massa tips från vårt eget bröllop finns i dessa blå länkarna…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennie Spångberg

    Hej Johanna!
    Jag tänkte att det vore kul med lite inspiration kring barndop och/eller namngivning/namncermoni/namnkalas. Om man vill vara lite mer kreativ än bara kyrka plus klassiska dopkaffet. Har du tips på festliga upplägg? Härliga platser? Lokaler? Pynt? Underhållning? Spännande sätt att utforma den här ceremonin på? Sång? Låtar? Ja du förstår. Och gärna inte bara sommarhalvåret utan tips som kan funka vintertid också vore kul.

    Tack på förhand.
    Jennie