Äggjakt på stranden – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Äggjakt på stranden

Vi hade hört att påskharen hade gömt ett ägg till Charles på stranden så vi promenerade ner för att leta och prova löparvagnen lite försiktigt eftersom Charles har varit lite rädd för den…

Hurraaa, lyckan när där låg ett påskägg med bananchips i!! Hurraaa!

Själv fick jag ett lyxigt chokladbud från Lindt som inte kunde kommit mer lägligt, sååå gott att frossa loss och de hade skrivit så fint att det var till oss alla fyra i familjen… det har redan slunkit ner ett par “morötter” (nyttigt va??) och en och annan påskhare… mmmm

Annars har vi mest en lugn dag med massa vila, jag har sovit dagsnap för andra dagen i rad och tänkte nog fortsätta med det alls påskdagarna – såå skönt att bara tillåta sig slumra mitt på dagen och låta det lugna tempot ge en vilopuls!

Jag fick däremot jäkligt ont i magen och även sammandragningar och “mensont” i magen och ryggslutet av den lilla promenaden vi tog vilket känns segt.

Nu väntar kvällsbad!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    Usch jobbigt att ha ont.
    Jag har fått mer o mer sista veckorna ”mensont” som jag har nästan jämt annars. Men klarat mig ganska bra i graviditeten… men börjat bli värre nu. Antar att bebis o allt tar större plats o kanske irriterar systor o ev ärr ifrån titthålsoperationen?
    Så förstår att det är jobbigt om du haft det så hela tiden under graviditeten. Kram