Bästa bebispyjamasen – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Bästa bebispyjamasen

Innehåller annonslänkar

Godmorgon från vinterlandskapet – det är alltså VINTERVITT med snö utanför mitt skånska fönster. VAD HÄNDER?! Dessutom är Donna sjuk så hela dagens och morgondagens planer är inställda och det känns såå tråkigt för Charles har längtat så himla mycket… Och han är ju hemma hos mamma och pappa och väntar på henne – åhh typiskt vilken orättvist start för honom på påsken!

Vi däremot sov 8 timmar i sträck inatt efter att ha sträckkollat serier och ätit glass igår… SÅ himla mysigt och imorse hade vi frukostdejt vid köksön, där har vi nog aldrig ätit frukost tillsammans innan…

Rickard har åkt till jobbet och jag fortsätter dricka kaffe i pyjamas och ska snart ta mig an projektet att ta mig till mamma och pappa och Charles så får väl vi leka idag… Tanken var att vi skulle ha middag allhopa med farfar idag så jag vet inte riktigt hur det blir med det nu, vi får ta allt som det kommer helt enkelt. Sen har jag min första tid hos nya psykologen idag också så känslorna är lite upp och ner just nu känner jag… Men det blir nog bra.

Jag vet inte vad som hänt med mig men jag är shoppinggalen – till både mig och Mr Bebé så i veckan var jag iväg och köpte bland annat dessa gulliga kläder för jag insåg att vi behöver pyjamaser och lite bodys i 50 och 56 trots allt… Den svartvita omlottbodyn för 99kr med byxorna till som bara kostade 80kr kunde jag inte låta bli, så prisvärt och supermjukt för de allra minsta och det var 20% rabatt på dem dessutom så blev typ ingenting ju!

 

Sen gillar jag pyjamaser med fötter på de allra föst veckorna när det är storlek 50 som gäller, så slipper man hålla på med strumpor och grejor på nätterna och denna drömska med elefanter och andra djur och natur var så himla gullig… Det finns ju filt till den också i samma fina mönster.

Och sen köpte jag två pyjamaser i storlek 56 med dragkedja istället som man kan öppna på två håll för dessa minns jag att tyckte var absolut bäst till Charles!! Att slippa hålla på med knappar som ska knäppas rätt på natten och istället kunna öppna med zip på två håll var vår grej, haha. Den blå med cyklarna har Charles haft men då var han större och den vita med stjärnor på är så gullig för titta hur den ser ut på baksidan…

Hur gullig?? Framförallt när han ska sova på magen på en som en groda så rumpan sticker upp. Åhh, nu längtar jag! Var 20% på dem med, så istället för att köpa två ruskigt dyra pyjamaser som jag var på väg att göra när jag var desperat i helgen fick jag allt detta för en mindre peng. Älskar kedjorna!

Ska spana in Newbie idag tänkte jag för jag är verkligen sugen på att boa, boa och återigen boa…. Ska stryka alla kläderna denna gången också tänkte jag, fick kommentarer när jag gjorde det höggravid inför Charles ankomst minns jag men det är en del i den mysiga boa-processen tycker jag att allt är extra mjukt och skönt allra första gången barnet får på sig sina kläder… (Sen orkar man ju inte det, det förstod jag då också men just nu vill jag bara förbereda allt fluffigt och mjukt till honom…)

 

Jag ska visa vad jag har köpt till mig också senare idag, från att inte shoppat alls till att ha gått bananas men det är för att jag hittat grejor som jag kan ha både nu med magen och sen hela sommaren och början på hösten när jag ändå inte kommer i mina vanliga kläder…. Känns som att det är smarta köp då, eller hur?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Josefin

    Så himla mysiga pyjamas! Ett tips, en grej som gjorde så himla stor skillnad i antalet blöjbyten mellan vår etta och tvåa, är att grodhålla när bebis ska bajsa. Vi läste på lite om babypottning men det är egentligen ingen vetenskap – när man ser att bebis börjar trycka på lite, och även när man ändå ska byta blöja eller kläder, passar man på att (grod)hålla bebis över handfatet eller toaletten (eller en buske om man är utomhus, hehe) så att den kan tömma tarmen ordentligt. Tack vare detta hade vi mindre än hälften så många blöjbyten/dygn med bebis nummer två jämfört med ettan (sedan är alla bebisar såklart olika). och det var så himla skönt att vi slapp massa byten på natten. Istället för att bebis “skvätter ut” lite bajs nästan hela tiden får den “sitta” i en position där den kan klämma ut mer åt gången. Det har underlättat så mycket för både bebis och oss föräldrar (och såklart plånboken och miljön).

  2. Mikaela

    Jag är bara i vecka 20 och från att inte ha vågat tänka tanken att det här kommer gå vägen har jag också fullständigt drabbats av boa-åkomman! Första kläderna handlade, vagnen framtaget från vinden och storebrors bebiskläder framtagna och genomgångna… och så lite böl på det…

  3. Tess

    Ja alltså pyjamaser med dragkedja var himmelriket närbild upptäckte att det fanns :). Så härligt med en spontant dejtkväll och morgon och bästa uppladdningen inför påsken!