Johanna Kajson

Unik brudklänning och bära rött på bröllop

Oj, morgonen bara försvann för jag lämnade lilla superC på förskolan och har sedan spelat in veckans vlogg och även podden med Paula som ju släpps ett nytt avsnitt av idag-  hurra! Ni kan lyssna här som vanligt, recensera och kommentera den gärna och häng med oss i vår Facebookgrupp – så fin stämning där!

Avsnitt 4. Klänningen och Ringen

Paula har varit och provat sin bröllopsklänning och avslöjar några detaljer om den i veckans avsnitt. Johanna berättar om unika klänningar och ringar som hon erfarit under sin karriär som bröllopskoordinator. Dessutom svarar Paula på veckans fråga: hyr eller köper hon sin bröllopsklänning och vem är det som betalar för tärnornas? Johanna ger även tips på var man kan hitta fina klänningar till sina tärnor som inte kostar skjortan.

Jag pratar mycket om min systers magiska klänning i podden och hur hon verkligen vågade behålla sin personlig, coola och unika stil när hon skapade sin bröllopslook vilket är så inspirerande. Vi är ju väldigt olika och jag är mycket med traditionell och det speglar våra klänningar kan man lugnt säga, men jag älskar hennes klänning som hon och designern Emmy Andersson tog fram….

 

 

Hur cool brud?? Fjäderhatt, röda läppar, färgglada örhängen, slickat hår med låg toffs och den där fantastiska klänningen i grövre tyg och alla volangerna längst ner… Emmy sydde också ett strumpeband av en bit spetstyg från min klänning som syrran fick att bära som något gammalt och nytt i kombination…

Bilder av Lisa Wikstrand

Och sedan till vigseln körde hon utan hatt men med den där capen med paljettblommorna på axlarna som de också designade som fladdrade i vinden. Så himla fint med fälten nere på Österlen som bakgrund!

 

Brudbuketten fick jag äran att göra – färgstark den också precis som tärnornas klännignar som alla var unika och i helt olika färg och form och vi fick lika stora buketter vi. Jag bar ju rött på syrrans begäran, kul att leka med tanken att utmana mitt traditionella jag, haha. Älskade min look också!

 

Åh kan man få göra om detta bröllopet igen??

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emilia

    Den med fåtöljerna är fortfarande min favoritbild NÅGONSIN!! Såg att det äldsta poddavsnittet alltid ligger överst i podcastappen, alltså inte det senaste. Vet ej om det går att ändras av er men ville bara hojta! 😌