Ny podd! – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Ny podd!

TACK för alla era kommentarer och tips angående planerade kejsarsnitt i Skåne – det verkar var väldigt olika rutiner på olika sjukhus och Lund och Ystad är väl de två som vi väljer mellan just nu… Någon som vet om man kan byta sjukhus om vi nu går på dessa möten med läkarna i Lund men sen vill välja Ystad för själva förlossningen? (Ni verkar ju ha svar på det mesta så jag tänkte att jag frågar!)

 

Nu till något helt annat, har precis haft en bröllopskonsultation med ett helt nytt brudpar i Göteborg och det var så himla härligt att få kickstarta dem i deras planering! Bröllopskonsultationerna är mina absoluta favoritmöten att genomföra och dagens var superhärlig och vi hade bra energi och flow. Kul!

Och på tal om bröllop så släpptes ju ett nytt avsnitt av min och Paulas podd Drömbröllop med Paula och Johanna och imorgon är det dags att spela in nästa – detta projektet är SÅ himla roligt att göra och jag lär mig massor av både Paula och LOPPI.

 

Foto Malin Mörner

 

Nu ska jag dricka te och kolla på någon serie med Rickard innan vi ska sova, imorgon flyger han till Stockholm så imorgonkväll blir egentidsmys för mig och C och sen för mig, haha. Var länge sen jag hade en stor godispåse för mig själv och någon tjejserie och en helt färsk tidning att bläddra i…Och kanske glass och grädde? Vi får se – mina egenkvällar är verkligen gottegrismys i soffan så fort Charles somnat så det blir nog bra.

 

Hoppas ni har en fin kväll <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ellen

  Younger är ett tips på en riktigt härlig tjejserie! Finns på TV4 play. Tack för en underbar blogg!

 2. Sara

  Skriver denna kommentar med välvilja! Har du ätstörningar nu dom gravid? Du ser väldigt smal ut. Jämför med din förra graviditet då du såg sund ut. Man ska inte kommentera kroppar men kan inte låta bli för bebisens skull.

   1. johannakajson
    johannakajson

    Ja sylvasst när man skriver så, att anklaga mig för att utsätta mitt barn för risk genom ätstörning (när jag står och äter kvällsmellismacka som vanligt i köket dessutom 🙈). Jag äter som en häst <3

  1. johannakajson
   johannakajson

   Nej det har jag verkligen inte vill jag lova, äter som en häst och går upp massor i vikt som jag ska – förra gången hade jag högre startvikt så det kanske är det du jämför med? Men även om du frågar för bebisens skull så hoppas jag innerligt att du inte tror jag skulle utsätta mitt barn för den faran att jag inte skulle äta? Jag skriver ju mycket om all mat jag äter?