Pausar graviditeten – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Pausar graviditeten

Så var måndagen slut och jag har lämnat mitt skrivbord i tornrummet på Grand, det var helt perfekt att sitta där och skriva manus idag och hämta te, kaffe och vatten emellanåt… SÅ förkyld och ett riktigt bakslag igen vilket känns segt men en riktigt bra start på veckan!

 

Dagens frukostlook – måste ha en guldspegel hemma snarast!

 

Dejtnight igårkväll var förresten också riktigt härlig, vi åt en trerätters i matsalen på Grand och allt var riktigt gott, dessutom slängde ihop en supergod alkoholfri drink till mig i fint glas – sånt ger man ju extra pluss för när man är gravid!! Vi behövde verkligen den här dejten, det trodde jag inte eftersom vi har umgåtts rätt mycket på senaste tiden men igår när jag kom i finare kläder och fick äta god mat och prata om en massa annat än gravidkrämpor, smärta eller låta gravidhormonerna dansa sin bittra surhetsdans så blev jag så pirrig, nykär och lycklig så jag fick skrattattack så tårarna RANN i tjugo minuter – gud så underbart befriande!!

 

Jag är rätt positiv och kämpar verkligen på men gravidhormonerna har varit så mycket värre denna gången så jag har varit mer ledsen och mer irriterad än jag är van vid och så var det inte alls förra gången så nu när jag fick en PAUS från allt det där och fick känna mig lite pigg, glad och sprallig så var det otroligt skönt att få känna mig lite mer som mig själv för en stund. och att få vara pirrigt nykär i Rickard och babbla och skratta en massa. Jag tror vi har hittat vårt nya söndagsnöje…

 

Nu ska jag krypa ner under täcket med Charles och kolla Babyloonz och bara mysa tills Rickard kommer hem, det är rätt skönt att vara hemma också såklart!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tess

    Å visst är det så skönt när min hittar “sig själv” igen mitt bland alla gravidhormoner och krämpor. Det behövs inte lång stund, men det ger en hoppet tillbaka att man faktiskt finns kvar där bakom. Bra tips med just söndagövernattning!