Laga mat på 15 minuter – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Laga mat på 15 minuter

I annonssamarbete med Linas Matkasse

Alltså jag kan bara säga ÄNTLIGEN har jag fått frågan om detta drömsamarbetet jag velat göra i flera år och det är att få testa Linas matkasse där man får hem recept och rätt råvaror till receptet för att slänga ihop nya maträtter utan att behöva tänka ut något eller förbereda något alls själv innan. Jag har ju dessutom gått in i någon slags laga-nya-rätter-feeling under denna graviditeten så att jag ska testa en matkasse med färdiga recept för första gången i livet känns bara SÅ kul.

Jag valde deras 15-minuterskasse eftersom jag alltid vill ha enkla recept som går snabbt att slänga ihop och detta var verkligen smidigt och jag har fått prova 4 helt nya recept som jag aldrig lagat innan men de blev helt klart favoriter som jag kommer laga igen. Så himla skönt med lite inspiration och liksom nytänkande i vardagen. Och varje recept tog verkligen bara en kvart att slänga ihop, sånt gillar jag.

linas matkasse

Jag får bjussa er som är nya kunder som jag på prova på-priser som ger upp till 50% rabatt och just nu ingår en skärbräda från Scandinavian Design Factory (värde 245 kr) på köpet om ni uppger TACKKAJSON i meddelandefältet i kassan eller följer denna länken. Bra samarbete va?

(Har du redan provat Linas Matkasse men vill testa igen så har de ordnat så ni får 200 kr i rabatt om ni följer denna länken, sånt gillar jag lite extra. När även befintliga kunder premieras vid kampanjer.)

krämig kycklingbolognese

Jag passade på att fota lite när jag lagade spaghetti med krämig kycklingbolognese för första gången och jag frågade om jag fick bjussa er på receptet här vilket de sa ja till – gör detta säger jag bara för det var SÅ gott!!! Och enkelt.

img_6290.jpg

img_6295.jpg

Nu har jag hela frysen full med färdiglagade matlådor, hur lyxigt som helst och så himla kul att prova laga lite nya recept! Nästa gång ska jag testa barnkassen och se vad Charles tycker om den.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.