Lunch i Vasastan – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Lunch i Vasastan

Åhh jag blev helt tårögd när jag klev av bussen mitt på Sankt Eriksplan där vi bodde förut, det är som att komma hem fast bara på ett besök och den känslan är så himla fin!!

Det fick bli Timberlandkängorna som ni ser, haha. Snöblandat regn i både Skåne och Stockholm ju så safty och komfy framför stylish.

Nu promenerar jag i mina gamla hoods mot lunchdejten och bara tar in Stockholmsatmosfären – tänk att man kan bli så lycklig av en grådassig snödag i storstan va?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maja

  Ej m inlägget att göra men behöver tips! Min syster ska påbörja ivf och jag har så svårt att relatera till hennes känslor (typ ångest över hela grejen) och jag tycker väl mest att det är så bra att möjlighet till ivf ens finns (jag älskar sjukhus och nålar osv, hon tvärtom). Jag har själv två barn på naturlig väg (och ett missfall i bagaget) men vad i allsin dar ska jag säga/inte säga till henne? Jag är verkligen pepp och positiv till detta men känner att det blir fel. Tips?! Vill förstås hennes bästa.

  1. johannakajson
   johannakajson

   Bara var där för henne, lyssna, låt henne älta och du behöver inte peppa och ha ”lösningar” eller säga ”det kommer bli bra” varje gång för ibland orkar man inte tänka på lösningar eller att det skulle vara ”värt det”, ibland vill man bara få älta. Men framförallt – fråga henne vad HON behöver av dig <3. Så fint att du tänker på hennes känslor!!