Kvinnorna jag firar med idag – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Kvinnorna jag firar med idag

8 mars, internationella kvinnodagen och här är det ju så himla delade meningar om man ska säga “GRATTIS PÅ INTERNATIONELLA KVINNODAGEN, HEJA OSS OCH NU KÄMPAR VI VIDARE!” eller om man inte får säga grattis alls för att det fortfarande är så ojämnställt – det är ju många som inte tycker vi ska fira idag men jag som älskar att fira saker tycker att kvinnor ska fira kvinnor och verkligen göra highfive över styrkan vi bär inom oss.

 

img_6345.jpg

 

Jag satt som klistrad framfö Isabellas livesändning från Veckans Affärers prisutdelning för Sveriges mäktigaste kvinnor inom näringslivet 2018 och den mäktigaste av alla var och är såklart peppiga, modiga, starka, drivna, ambitiösa, empatiska vännen Isabella Löwengrip. Jag är SÅ stolt över henne och hon är så värd det priset! Isabella och Kerstin Hessius fick ta emot priset igår och det är precis en såna kvinnor som banar väg för oss andra. Isabella visar att det GÅR att driva business och ha familj och ta plats i rummet bland entreprenörer, ledningsgrupper och att driva globala bolag. HEJA! Stort GRATTIS Isabella och tack för inspirationen!

 

isabella löwenbrip VA mäktigaste kvinna

 

Så vad ska jag göra i Stockholm idag på denna internationella kvinnodagen? OMGE MIG MED MAGISKA KVINNOR SÅKLART!!

Jag börjar med lunchmöte hemma hos Kenza, vi sågs senaste på influencergalan där hon vann pris men vi har inte hunnit sitta ner och ha uppföljning och avslut på deras bröllop ordentligt så det ska vi ha idag, och så ska jag höra vad hon tyckte om min bröllopsbok som släpptes strax efter.

 

Sen ska jag ha möte med Anna Bennich Karlstedt om ett projekt vi funderar på att dra ihop tillsammans, urspännande att träffa denna kvinnan bakom Relationsakuten i Nyhetsmorgon som verkar ha så basic, vettiga värderingar. Ännu en powerkvinna och efter det väntar en bröllopskonsultation med ett nytt brudpar två timmar innan jag ska på AW hos LOPPI och träffa alla mina branschkollegor och där snackar vi peppiga och härliga kvinnor alltså! Ser fram emot att träffa Paula, Jessica, Angelica, Sheila och kanske lite nya ansikten som Nadja som jag tipsade om igår som jag aldrig träffat live. Kul!

 

2 5

 

Och hela kvällen avslutas med middag på TAKO med världens bästa syster Millan och Mia som jag drev Vardagsfesten med. Vi brukar bollar power, relationer, karriär och meningen med livet så bättre avslut på internationell kvinnodagen kan man ju knappast ha!

Foto 2015-03-21 13 38 55 (2)

Kolla, här var jag gravid med Charles i magen och vi livepoddade på en av bröllopsmässorna där Elsa Billgren var moderator – ännu en powerkvinna. Det finns så många coola kvinnor man kan följa tack vare bloggar och sociala medier tycker jag, det är därför jag älskar influencervärlden!

 

Så – med det sagt väljer jag nog ändå att säga grattis på internationella kvinnodagen – vi är fan bäst!

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Helena

    Ha! Känner mig sjukt nöjd över att du ska träffa Anna Bennich Karlstedt! Det var mitt förslag när du för ett bra tag sedan frågade om vi hade tips på någon bra du skulle kunna starta projekt med (typ podd?) Ni känner säkert varandra sen innan men det tänker jag inte låtsas om 😉

    Hoppas du har en härlig dag! Tycker att DU är en powerkvinna som så modigt och fint vågar vara sårbar och mänsklig i en tid där allt som visas upp bara ska vara tillrättalagt perfekt med rätt filter på innan det publiceras.. <3!

  2. Tess

    Vilken spännande dag! Och ja, jädrans så glad man blir närIsabellafår denna utmärkelse, så värd och så otroligt viktig för andra kvinnor, Hejja Hejja alla kvinnor! Låt oss bli ännu bättre på att lyfta varandra OCH oss själva. Ha en fantastisk dag!