Visar Mr Bebés rum i veckans vlogg (vecka 21) – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Visar Mr Bebés rum i veckans vlogg (vecka 21)

Innehåller annonslänkar, det kostar inget för dig som läsare att klicka på men jag som skriver bloggen får en liten peng varje gång någon klickar in sig på mina tipslänkar vilket gör det möjligt för mig att fortsätta producera blogginlägg varje vecka. Win-win, hoppas ni gillar det. 

img_5868.jpg

 

Tycker ni det är för mycket gravidsnack så jag ska dra ner på det eller balansera upp med mer av allt annat eller är det okej att det är så mycket gravidsnack här inne? JAG har ju gottat ner mig helt i denna graviditeten och liksom lever för den (och med den) hela tiden men det är heeeelt okej om ni vill ha lite mindre av det. Hojta isf,

Tisdagslunch betyder iaf veckans vlogg och denna veckan är det gravidvlogg om vecka 21 där vi hänger en hel del i Mr Bebés rum och jag visar lite vad vi plockat fram från Charles bebistid men framförallt visar jag det roligaste plagget vi hade i garderoben med honom som fick oss att skratta så vi bröt ihop på midsommarafton 2015….

 

 

Okej vi måste ju titta på bilden när Charles hade på sig detta märkliga plagg som jag var SÅ kär i så jag trodde det var det han skulle åka hem från BB i, haha…. Jag har aldrig lagt upp dessa bilderna innan men alltså de är så roliga så måste liksom bjussa på det, kragen står ju rätt ut som en clown!! Undra hur Mr Bebé kommer se ut i denna dressen..

PRIVAT ÄGD BILD AV JOHANNA KAJSON FÅR EJ ANVÄNDAS

 

Han ser ju nöjd ut, eller hur? Men alltså nej, nej, nej vad tokig han såg ut i den, en sådan tjock krage funkar ju inte på en bebis som inte har en hals eller nacke…. Vi skrattade så vi tjöt som ni hör när jag berättar i vloggen!

 

Foto 2015-06-19 13 16 58

 

Här är Charles 2,5 vecka och det är midsommarafton i Stockholm… Tänk att vi ska ha en sån liten igen, herregud vad mycket mysigare jag faktiskt tror det kommer bli denna gången för mig och oss. Jag är ändå övertygad om att jag kommer njuta mer och verkligen bara snoooosa in bebislukten ÄNNU mer denna gången, vi körde ju parfymfritt i schampo och tvål första månaden för att inte våra dofter skulle sätta sig i Charles och det gjorde att även jag och Rickard luktade bebis till slut (vi använde ingen parfym eller så heller såklart) och det är väl en typisk förstagångsföräldergrej kanske men jag vill göra likadant denna gången för jag minns att det var SÅ mysigt att liksom bara få lukta på denna nyfödda lilla varelse för man märkte ju direkt när man hade haft besök att han luktade annorlunda från folks krämer och parfymer. Hur gjorde ni med sånt?

Vi ska köra detta för oss vuxna och det är ju även det som bebisen kan använda sen så det var värt att köpa inför och det var det vi hade med oss till BB också. Även om det hade varit så skönt att ta en härlig dusch med väldoftande produkter efter förlossningen såklart så är jag ändå glad att vi körde så här, dofta gott kan jag göra senare….

 

Plockade ihop lite av det som syns i videon också, vi kommer såklart använda allt vi hade med Charles och det känns rätt mysigt nu att köra vidare på det blå/grå vi hade sist men jag saknade faktiskt några grejer som jag inte unnade mig sist som jag tänkte köpa denna gången, visst kan bebisprylar vara”onödiga” i vissa fall men det finns ju massor som faktiskt underlättar – eller som bara är mysigt att ha!

 

 

 

Det var veckans vlogg helt enkelt, vet att många älskar denna inköpslistan på allt man behöver inför en bebis ankomst så jag tipsar om den igen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma

  Har precis fått mitt första barn (pojke) och tycker att det är kul att få följa din graviditet, särskilt i och med att jag nu själv vet vad det innebär att vara gravid och föda barn.
  Vill också säga att jag gillar din blogg och ditt naturliga och jordnära sätt att uttrycka dig på bloggen. Du känns som en kompis man önskar att man hade haft; både nära till skratt och gråt – precis som jag 😉
  Stor kram till dig och grattis till den kommande bebisen!

 2. Karin

  Jag gillar gravidsnacket! Men då tycker jag att det är intressant att följa andras upplevelser och tankar kring graviditet och barn – och så hoppas jag på att bli gravid igen i höst (eller längre fram beroende på om/hur det går såklart, tar inget för givet) så ännu mer intressant att följa andra-barnet-upplevelsen!

 3. Sofia

  Så kul med mycket gravidsnack! Hittade din blogg när jag var gravid 2015 (sonen föddes i september) och nu är jag också gravid med lillasyskon som kommer i augusti 😀 kul att följa andra gravida!

 4. Stina

  Klart ni ska unna er bebisprylar. Nu vet du ju lite mer vad du vill ha. Första gången köper ju bara sånt som andra menar att man ska ha. Sen var våra två barn så olika så fick ändå köpa mer bebisgrejer. Ex Storebror var jättenöjd att ligga still i ett babygym. Lillebror hatade det. Där var det babygunga som gällde 😊

 5. Tess

  Alltså vi råkade nämna för svärmor i förbifarten…. och alltså det beror ju väldigt på person till person, men nu kallar hon vår bebis vid namnet hela tiden (såklart) och gärna någon extra gång. Och jag vet att det är för att för henne blir det mer verkligt då, så vill inte ta det från ifrån henne heller, men vi kallar inte honom för namnet ännu. För oss är det lillebror och ska jag vara ärlig så känns det lite som att det mysiga kring att bara vår lilla familj vet om det, tagits bort och namnet känns inte helt klockrent längre. Fjantigt kanske, men äh så känner vi.

  1. johannakajson
   johannakajson

   Åh men be henne säga lillebror och förklara att ni också gör det för att ni inte är helt säkra <3. Jag känner SÅ igen mig i att man vill "ge henne" det men om ni inte ens kallar honom det så ta tillbaka det <3. Vi däremot kallar Mr Bebé för det där namnet nu redan vilket känns helt rätt än så länge…

 6. Mikaela

  Jag ääälskar att du uppdaterar så ofta och att det är så mycket gravidsnack! Är gravid i v 16 och likadan som du – tänker gå all in i denna graviditet eftersom förra var så tuff på alla sätt och vis! Heja heja!