Guldglitterregnstövletter (wow) – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Guldglitterregnstövletter (wow)

Inlägget innehåller annonslänkar

Även om det är vintervitt och kallt på de flesta ställen i Sverige fortfarande så går vi in i mars denna veckan och vips så är det dags för skalplagg och regnställ istället för de varmaste vinteroverallerna vilket ska bli såååå skönt så när jag såg en massa rea på pastellregnställen jag spanat lite på till C så passade jag på att plocka ihop ett litet collage med tips till er också. Vi körde mörkblått första åren men nu är jag så förtjust i de pastellfärgade ställen istället och HUR FINA Är inte de gulglittriga regnstövletterna med rosetter?? Måste kanske köpa dem till Donna….

 

 

Nu ska jag ta nya vagnen och promenera bort och hämta lilla superC  på förskolan! Det är sol i Skåne men lite kalla vindar men jag är så sugne på att fånga ljuset, frisk luft och få lite rörelse i kroppen efter en hel dag framför dagen med admin, telefonmöten och en massa skärmtid. Så får det bli!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Hej! Så himla roligt med vårnyheter, tack snälla för att du visar olika ytterkläder till barnen inför våren! Tycker det är roligast och köpa till barnen:-)