Johanna Kajson

Behind the scenes från fotograferingen

God morgon från mjukiskläderna och huvudvärken i soffan, HUR kul dagen än var igår så var den riktigt tuff också med intensivt schema och hög press att leverera under den timmen som fotografen var på plats så det är bara att trots minusgrader, huvudvärk, magsmärta och allt annat som utmanar en lite och tagga till och leverera med full kraft och energi. Jag känner ju dessutom inte Paula men vet att hon är ooootroooligt duktig på sitt yrke och väldigt professionell (något jag fick bekräftat igår, herregud vilket fokus och vilket driv den kvinnan har!) så att stå och säga att man har lite ont är liksom inte aktuellt där och då. Jag visste ju att bakslaget skulle komma idag så nu har jag två intensiva admindagar men som kan göras från soffan i mjukis. Lugnt och mjukt omkring mig, det är hemligheten för att försöka återhämta sig när man kört lite för hårt mot kroppens önskningar.

 

img_3086.jpg img_5723.jpg img_5725.jpg

Nu längtar jag så mycket tills fredag när Malin (Poppyloveyou på instagram – kolla in hennes magiska, magiska konto!!) skickar första bilderna för det kändes jättebra och vi var så i synk under hela fotograferingen. Kul! Ni känner ju igen min jumpsuit från bröllopsmässan, det var det enda som jag kom i som kunde funka med så kort varsel (allt bestämdes ju i måndags när vi fick GO och då var det bara att gasa och boka av allt och boka flyg till tisdagen…) Vi fick hår och smink av @elisabeth_sthlm, eller håret hjälpte Emelina till med som jobbar på LOPPI och att få sånt där extra glow och lösögonfransar som makeupartister trixar med gör ju att man känner sig tusen gånger piggare såklart.

 

img_5724.jpg

 

Nu ska jag dricka kaffe och skriva  texter till vår bröllopsapp, måste få igång kreativa hjärnan för att kunna leverera lite texter…. Om två veckor släpps förresten första avsnittet av vår podcast och sedan släpper vi en gång i veckan fram till sommaren. För er som inte kan vänta och vill börja tagga lite redan nu finns ju min gamla bröllopspodd ”Vardagsfesten – en podd om bröllop” här där 45 roliga och kreativa avsnitt spelades in med Mia & Millan.

 

Och finaste, bästa ni – tusen tusen tack för all respons på inlägget och vloggen igår. Jag vet ju egentligen att jag har vääärldens bästa läsare (annars hade jag ju inte vågat säga saker så ärligt och högt) men det är ändå alltid en liten nervös klump i magen när man är SÅ utlämnande om sina innersta tankar och känslor så det var så fint att se hur mjukt jag fick landa igårkväll. TACK!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. MalinF

  Alltså så oroligt fina på bilderna! Kan inte förstå du lyckas med så fina bilder med sömnbrist magsmärtor och allt du nämnt!! Inte ett spår av det på bilderna ju! Inte bara Paula som var professionell! 🙂 Grymt jobbat, ska bli så roligt lyssna på er podd!! 🙂

 2. Therese

  Väldigt fin vlogg igår Johanna, ÄLSKAR att du vågar visa sårbarhet så öppet <3 Har du läst böckerna av Brené Brown? Ex Mod att vara sårbar eller Våga vara operfekt? Om inte så läs (klicka hem på bokrean!). HSP eller inte men där beskriver hon så bra hur man faktiskt kan förändra hela världen runt sig genom att visa sårbarhet. Leva mer helhjärtat.

  Men det var inte det jag ville säga utan det att man kan ha en så extremt nära och fin relation mamma/son eller pappa/dotter också i vuxen ålder. Alltså ÄVEN en sån som inkluderar weekends och vin och bara snack om livet (mvh en som gillar sånt…). Jag har den relationen till min pappa och han är min bästa vän. Han stöttar mig genom allt, jag är så otroligt glad att ha en så fin manlig förebild som tjej i dagens samhälle. Du är en så jäkla cool kvinna och dina söner kommer avguda dig hela livet, det är jag så säker på. Du visar oss varje dag att man får lov att vara sårbar, att livet inte är plättlätt varje dag, att man kan driva business och ta hand om sig själv samtidigt. Och du kommer visa dem det och överföra respekten för livet till dom, den som du visar oss. Ville bara säga det <3 Sen tycker jag att du gör helt rätt i att vara ledsen parallellt för det du beskrev igår, det måste man också få vara. Kämpa på idag med smärtorna och ta hand om dig själv ordentligt med kaffe, god mat och vila. Stor kram!

  1. johannakajson

   Åh herregud vad jag gråter av din kommentar, wow vad fint och vilken styrka du gav mig i present nu. TACK snälla för att du tog dig tid att skriva till mig <3