Johanna Kajson

Ny podd på G!

 

God morgon måndag och hej RUTINULTRALJUDSDAG!!! Sååå spännande… Hoppas lilla Bebé mår bra och att allt fortsatt ser fin-fint ut men efter två ”bra” ultraljud så känns det spontant i magen som det här kommer gå bra <.3…. Men jag laddar med en riktigt stadig frukost såklart.

 

img_5430.jpg

Det var länge sedan jag åt fiberhavregrynsgröt med jordnötssmör så det fick det blir idag, och chiafrön, banan och mjölk, mmmm

 

img_5432.jpg

 

Och macka såklart, älskar mackor! Visst är mina krokusar fina?? Älskar att lyfta in dem redan nu och låtsas att våren är närmre än man tror men jag har inte hittat några utomhus än.

 

Förutom ultraljudet så ska jag påbörja ett nytt riktigt spännande projekt idag och det är tillsammans ingen mindre än Paula som jag bara träffat en enda gång men blev förtjust i direkt!! Min härliga praktikant Michelle som jag hade förra året är ju anställd hos mig numera och  gör en del bröllop som t ex Paula och Hugos i Great Weddings regi men nu ska alltså Paula och jag starta en ny bröllopspodd tillsammans där ni får följa hennes resa mot bröllopet i höst med hjälp av min expertis – fast jag tänkte passa på att fråga ut henne allt om tvåbarnslivet som jag ju är på väg in i…  Jag tror det kan bli riktigt kul att höra oss lära känna varandra över telefon vecka efter vecka.

 

photo-6.jpg

 

Ni som gillade Vardagsfesten kommer nog gilla denna bröllopspodden också för det kommer vara lite samma stil. Inte stelt och tråkigt utan full fart framåt med kul och inspirerande tips och idéer men också möjligheten för er att ställa frågor i fråga bröllopskoordiantorn såklart för det var det mest populära inslaget i Vardagsfesten! Finns det något mer ni önskar att vi har med som inslag i podden?

 

Så peppad på att äntligen få podda igen, och framförallt att få göra det med en så inspirerande tjej som Paula. Ni ser ju på bilden att trots att det där är enda gången vi träffats så klickade vi direkt. Det här kommer bli urkul så imorgon flyger jag upp till Stockholm för att sparka igång projektet med Paula och LOPPI. Peppen på det!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.