Johanna Kajson

GE MIG!

inlägget innehåller annonslänkar/ adlinks

Eftersom vi har besök hela helgen så tänkte jag passa på att visa er en massa shoppingtips jag gärna hade klicka hem själv till både mig som gravid eller ickegravid och till kidsen… Lite shopping-inspo-weekend helt enkelt, vad tror ni om det? Är det något speciellt ni skulle vilja se? Det känns som ni billar när jag visar sånt jag själv förälskat mig i som denna klänningen för under 400 pix som gärna hade fått hänga i min garderob inför våren och sommarens fester och bröllop. SÅ fin!

kajson fin klänning

Älskar printet och den finns i mer rosa variant också  eller helt i leopard för den som älskar det (helloo Sis!) och så hittade jag en längre blå variant nu som jag blev stormförtjust i… Tror inte vi ska gå på något bröllop som gäster i år men annars hade denna gärna fått följa med kan jag säga…

Vi kör vidare på vinröda temat och eftersom jag älskar kostymer och blazers och kimonos för de funkar i alla lägen – till och med när man är gravid så blev jag väldigt förtjust i denna kostymen:

kostym kajson

Den finns i superfint ljusblågrå också (kolla här –  ahhh den måste jag nog ha….) och sen såg jag den i puderrosa också. Fint!

blus

Jag älskar ju blå blusar och denna med volangern var ju urfin och på halva priset, 300pix. Funkar inte med min mage men någon av er kanske blir sugna? in här och gå loss säger jag baraI

Det får bli dagens shoppingtips men alltså herregud kolla in här och gå loss säger jag bara, hade nog kunnat köpa hur mycket som helst!!

Inlägget innehåller adlinks (länkar där jag kan tipsa om saker jag gillar – det kostar dig ingenting att klicka på länken och få ta del av alla supertips och jag får en liten peng varje gång du klickar på en adlink vilket hälper mig att kunna skriva en ännu bättre blogg. Smart va?)  Ni kan läsa mer om det här.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tess

    Ååå tittade först nu på din Entreprenörsvlogg från i tisdags och blev sååå inspirerad Johanna!!! Att våga tänka större och utanför sin nuvarande sfär. Peppen på det! Det är skitläskigt men viktigt. Själv behöver jag dock boost både en och tre grånger från olika håll för att våga mer än att tänka själv och du är en sådan boost när du vågar lyfta dessa tankar. Hejja!!!

  2. Emma

    Jag behöver tips på svala, vardagsfina blusar, linnen och t-shirts. Som tål att tvättas. Har börjat bugga och behöver tips på kläder. Spets med en tunt linne under funkar bra. Och det får gärna vara en kortare ärm.