Jag klarar inte av ett vanligt jobb – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Annons

Jag klarar inte av ett vanligt jobb

God morgon hälsar en förkyld, smärtande och trött gravid kvinna som faktiskt är rätt ledsen idag. igår var superpepp och idag lite smådepp över att kroppen säger ifrån – nej SKRIKER ifrån att den inte klarar av ett så högt tempo som mitt arbete normalt kräver och som det innebar att vara på plats hela dagen och kvällen igår. Och då var jag verkligen överdrivet duktig på att ta pauser, inte stå en massa och att gå undan och vara själv. Min enda “utmanande uppgift” var ju 30 minuter på scen och det är iofs nästan mest avslappnande för mig märkligt nog även om det blir en liten urladdning efteråt.

 

Hur som, att vara social en hel dag och kväll och sitta och jobba i en miljö med andra människor funkar inte för mig längre och det kanske är värre nu när jag är gravid såklart men det gjorde mig lite ledsen idag att inse att jag skulle ha svårt att ha ett “vanligt” jobb med  öppet kontorslandskap och möten och sorl hela dagen. Det är för uttröttande för mig och det gjorde mig lite ledsen idag. Men nog om det, nu återgår vi till peppen jag kände igår!

img_4943.jpg malmö näringslivsgala

 

Efter sista talet igår så satte jag mig själv med datorn och jobbade undan en stund och sen satte jag mig faktiskt i bilen för att få det tyst och lugnt omkring mig och ladda ur… Jag filmade förresten veckans vlogg igår också så ni får se mer av gårdagen där, och vad jag åt i bilen, haha.

Sen var det gala på kvällen och jag fick ta med mig Rickard som kvällens dejt vilket var mysigt såklart. Det var en fantastiskt kväll med allt från Malmö symfoniorkester till Oscar Zia, Edda Magnarsson och Frida Öhrn på scen och kvällen avslutades med att Tareq Taylor som vann årets Malmöambassadör och tog emot priset märkbart rörd och jag grät floder när han berättade om hur hans pappa hade startat sin blomsterbusiness för många år sen men inte var så bra på att räkna så han lät kunderna själva plocka vad de ville ha och sedan betala vad de räknat ihop att det blev. Att han litade så på Malmöborna och att de svek honom och det Malmö ser han idag också. SÅ FINT att se honom ta emot det priset.

 

img_4962.jpg img_4952-1.jpg

Bästa Alexandra var där från Mama said Media med hela hennes gäng och vi hamnade ännu en gång i spännande entreprenörsdiskussioner och jag fick så mycket härlig input från henne. Jag hade många AHA-upplevelser och idéer igår och ni får höra lite mer om det i veckans vlogg sen.

 

Nu ska jag sätta på en kopp kaffe och försöka rensa dagens kalender så jag kan ha en så långsam, försiktig återhämtningsdag som möjligt. Dunderförkyld, ont i magen delux som gravid och HSP/huvudvärkstrött från igår är inte optimal kombo men jag ska till barnmorskan vid 11 för avstämning och då ska vi bolla lite hur jag ska tänka med jobbet och att jag får så ont.

 

Och så ska jag äta semla såklart, ska ni också det? Någon som smakat semmelwrapsen eller någon av de andra nya mer moderna varianterna? Jag har fortfarande aldrig smakat den där semmelwrapen men jag är ju en fan av den vanlig men skrapar faktiskt bort mandelmassan, haha. Gillar fortfarande inte den….

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Melissa

  Men hörredudu, är inte det där en vanesak? Jag har jobbat hemma tidigare och tyckte nog också att det var lite jobbigt med full rulle bland folk ibland. Nu har jag nästan alltid full rulle med folk runt mig men tycker inte det är jobbigt alls.

   1. Melissa

    Nej. Sorry, tänkte inte att det var andra faktorer som kan göra att du inte fixar ljud, sorl och så. Ville bara dela med mig av att jag ibland blev matt när jag var för mycket iväg när jag jobbade hemifrån men att jag nu när jag jobbar i kontorslandskap inte reflekterar över det.

 2. Anna

  Oj vad kag känner igen mig, har blivit otroligt känslig för för många intryck. Men- jag har också blivit bättre på att säga nej och också förstå att jag inte måste hålla låda och “driva samtal” om man är på middag tex. Jag har alltså lärt mig att vara mer passiv i sociala sammanhang, otroligt befriande när den poletten trillade mer för mig.
  Kram och lycka till hos bm.

  PS- undrar oxkså gällande enkätrutan som poppar upp hela tiden, när försvinner den?

 3. -Jenny-

  Jag har ett önskemål och det är att rutan med undersökning som ploppar upp ska känna av att Jag/min enhet redan svarat på den och försvinna. Gäller alla loppis bloggar.
  Kram fina du

  1. johannakajson
   johannakajson

   Bra att du sa till, något fel i kodningen så IT kikar på det nu, den ska känna av det så jättebra att du sa till – tack!

 4. Linnéa

  Har du testat en vaniljsemla? Precis som en vanlig förutom mandelmassan som är vaniljkräm istället. Så, så gott!! 😍

Annons