Hur tänker man business? – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Annons

Hur tänker man business?

Veckans vlogg filmade jag igår och ni det är mycket fokuserat på att våga göra och jobba med det man VILL och att våga tänka om. Man FÅR ångra sig, man FÅR byta bana och man får faktiskt ångra sig igen…. Jag filmade vloggen från morgon till kväll och många tankar som trillade in om mitt bolag och vad jag vill göra med mitt liv ramlade in under dagen så för er som är nyfikna på det här med att våga söka sitt drömjobb, entreprenörsskap och business så är detta en sån vlogg helt enkelt.

 

Och om ni bara är nyfikna på att se lite från Petters eller Anna Kinberg Batras förleläsning så kan det ju också vara en anledning att spana in just denna vloggen minsann. Tre människor jag inte trodde jag skulle sätta ihop på samma scen eller som titel på en video på min youtubekanl – Jag, Petter och Anna Kinberg Batra! Men mina tankar om vad jag vill jobba med och den nya delen jag vill utforska lite mer landar mer och mer och imorse när jag spelade in sista klippet till denna vloggen så landade jag i att man måste våga säga sina drömmar högt.

 

 

 

Nu ska jag äta min semla jag köpte på Gateau, deras vaniljsemlor var slut så det fick bli en vanlig som jag skrapar bort mandelmassan på men jag önskar jag hade haft en hemmagjord istället för de är ännu bättre än köpta tycker jag,,,,  Jag såg att kocken på Charles förskola hade bakat minisemlor till alla barnen idag och gjort dem sockerfria och med hemmagjord äppelmos i istället som skulle serveras med smoothie till mellis dag – hur fantastisk är inte vår kock? Hon gör alltid det lilla extra till barnen och lägger upp fint i fina skålar, skriver ut små gulliga skyltar som “Daddas gröna smoothie” eller gör ärtskålen till en cool figur eller sätter i en liten kanin till morotsoppan och så bakar hon ljuvliga bröd till.

 

img_5051.jpg gateau semla

 

Åter till semlan – hur många semlor äter ni idag?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Iman

    Vilken bra vlogg! Hög igenkänning på den. Går i exakt samma tankebanor, valde jag fel yrke och är det “för sent” att byta? La ner 4,5 år på stt bli lärare men känner nu efter några år i yrket att jag kanske valde fel… Vet inte om det är en försenad 30års kris men är sugen på att göra något mindre psyskist energikrävande. Tycker du gör helt rätt som följer ditt hjärta. Får klura på vad jag ska göra. Skönt att höra att fler vuxna kvinnor som också är mammor som vill byta jobb bana i livet.❤️

Annons