Jag och Petter (!!) på samma scen – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Annons

Jag och Petter (!!) på samma scen

Hej från Malmö Live och en helt magiskt inspirerande dag här på Malmö Näringslivsgala som jag är så jäkla STOLT och glad över att jag fått vara en del av på scen. Att få vara med i paneldiskussionen var otroligt givande och Suzanne Sjögren som är moderator för dagen som jag precis ätit lunch med är så jäkla duktig på sin roll så jag smäller av. Jag har bollat lite med mitt nätverk här nere i Skåne om moderatorrollen skulle kunna vara något för mig och jag har ett sånt jäkla gäng i ryggen som tycker jag ska börja göra det som en del i min business (ni hör ju vart detta är på väg – föreläsare, moderator och inspiratör för främst) men när jag såg hur duktig Suzanne var sin roll blev jag helt nervös. Jag har mycket att lära och det sa jag till henne, vilken jäkla kvinna!

img_4803.jpgimg_4916.jpg

Paneldiskussionen gick superbra och efter oss var det dags för Petter som talare och jag golvades totalt. Jag har bara sett honom uppträda men som inspiratör och i en sådan här entreprenörsföreläsning så var han helt MAGISK och det var flera saker han sa om klickade i min hjärna och små, små uppenbarelser dök upp i hur jag ska göra med min business framåt.

img_4869.jpgimg_4921.jpg

Det sa jag till honom också. Denna dagen kom helt rätt i livet, nu ska jag in och lyssna på Anna Kinberg Batra som precis börjat som föreläsare, tror detta är en av de första hon gör vilket ska bli spännande att se. Jag unnar sällan mig att komma iväg på såna här dagar men HERREGUD vad viktigt det är. Och jag träffar så spännande människor.

Nu ska jag in på sista svängen här, hoppas ni har en fin dag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jennifer

  Hej Johanna!
  Vart är din fina klänning ifrån? Du har såå fina kläder som gravid, gör lilla magen rättvisa och sitter så fint på dig. Älskar din energi! Kram

  1. johannakajson
   johannakajson

   Gammal från & other stories. Tack SNÄLLA för din komplimang, gör mig såå glad när garderoben kändes minimal mär jag skulle välja något att ha på mig sent igårkväll <3

Annons