Tråk-dagarna – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Tråk-dagarna

Innehåller annonslänkar

 

 

 

God morgon onsdag,

äntligen börjar lämningarna bli bättre igen, både igår och idag så skuttade superC in och började leka och tjoade “hejdåååååå” och pussades hejdå utan gråt och panik igen. Ordningen återställd – skönt… Själv vill jag helst skippa jobbet idag för det är helt ärligt så TRÅKIGA saker på min todo-lista idag. Skicka ut kontrollbesked…. göra powerpoints… fakturera… skicka saker på posten och fixa med alla kvitton. Och fixa en bugg i GWA-systemet. Idag krävs både kaffe och choklad tror jag bestämt!

 

boxig skjorta grvid

 

Såg att min skinnkjol var på rea och jag tycker den är så fin med skjorta, här har jag en blå boxig modell som jag gillar nu i gravidteten och magen bara är liten men jag känner mig inte SÅ svullen i övrigt. Den vita blusen kostade bara 349kr, ett kap tycker jag och det var även priset på den längre skjortklänningen med blommor som jag kärade ner mig i… Den i större storlek kan man nog ha både i vår och sen i sommar? Kunde köpt alla dessa skjortorna och blusarna tror jag, så mycket fint just nu…

 

Okej, åter till kaffe och kvitton – alla dagar är inte “glass och ballonger” som Lagergrens säger… Ibland måste man göra allt tråket också!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.