Faboulösa Vanja – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Faboulösa Vanja

 

Jag fortsätter tipsa er om andra härliga gravidbloggar som jag läser själv och här kommer ju ett SJÄLVKLART tips för alla er som vill inspireras i gravidoutfits, ÄRLIGA och härliga tvåbarnstankar då det är Vanjas och Niklas andra barn som de väntar och så får man en massa pepp och “you can do it” attityd.. Vanja bloggar på MAMA och är en av de mest proffsiga bloggarna jag vet, hennes bildflöde såväl där som på instagram är alltid otroligt välarbetet och vackert – som ett rosa skimmer man får kliva in i. Kolla på instagramkontot:

 

vanja wikström instagram

 

Det här speglar Vanja just nu väldigt bra – gravid i vecka 27 med sitt andra barn och fotar makalöst fina magbilder men även outfitsbilder så man får lite inspiration för att inte tappa det helt bara för att gravidkroppen förbjuder ens vanliga garderob… Hon driver kvittrande podden “Josefin & Vanja” , reser till härliga ställen (och tipsar om hur man prutar på att hyra boenden på bästa sätt – sånt älskar man ju!) och så har de ett fantastiskt fint hem jag inte kan få nog av… Tur att det precis plåtats för Family Living.

v

 

Vanja har ju en härliga youtubekanal med sin kille Niklas också som jag älskar och på tal om Youtube så ligger de även bakom favoritappen Babyloonz som jag och Charles tittar mycket på och som jag tipsat om förr. Appen är briljant för man kan ladda ner innehållet offline vilket är perfekt när man ska ut och resa men det är ju destu bjussigare att de bjuder på nästan allt innehåll helt gratis på Youtube OCKSÅ. Denna kvinna alltså – hon är en jäkel på MYCKET och inspirerar mig otroligt mycket i att våga tänka mer business och driva nya projekt hela tiden.  I höstas fick jag dessutom komma till kontoret de kallar “Drömmis” (bara namnet får ju en att bli både inspirerade och lugn i själen, eller hur?) och få höra ännu mer om hur hon tänker i sina kanaler och planerna hon hade framåt. Så tacksam för den inspirerande lunchen och all pepp och kärlek hon ger.

 

vanja wikström johanna kajson drömmis

 

Dream Big är något Vanja ofta säger och hon och Jossan tar fram många konkreta exempel i sin podd på hur man ska våga stå upp för sig själv, jaga sina drömmar och även våga ta betalt för ens tid vilket jag tycker är lurigt men jag jobbar på det. Jag hoppas på att dessa två kan släppa ännu mer projekt ihop framtiden – skulle de släppa en bok som hette Dream Big hade jag varit den första som stod i kön för att köpa! NI också va?

 

vanja

 

Märks det att jag verkligen gillar denna kvinna? In och ge henne lite kärlek på hennes blogg och följ för tusan hennes inspirerande resa i fortsättningen, det ska jag fortsätta göra och kanske kan jag också komma loss och börja ta lite fina gravidmagebilder numera?

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Vanja

  Men KAJSOOOOON! <3 Alltså, är det inte OLAGLIGT att skriva nåt såhär fint? Man rodnar ju ihjäl sig liksom?! TACK ditt rackarns megagull! <3 😀 KRAM!

 2. Maria

  Hej Johanna, Jag och min sambo förlovade oss när vi var i Thailand nu i januari. Vi vill gärna gifta oss nästa sommar men vi måste få ihop tillräckligt mycket pengar. Jag är heeeelt lost i allt om att planera ett bröllop och ville typ kräkas när vi började kolla på en bröllopsplanering. Jag förstår att du inte kan ge hur mycket tips som helst utan att få betalt. Vi har absolut inte råd med en koordinator men jag vet liksom inte ens vart vi ska börja eller vad något kostar. Vi bor i Stockholm och förstår att alla lokaler verkligen är skitdyra typ hela vår bröllopsbudget på 50-60 000 går till det vilket känns helt orimligt. Även om det är en viktig dag och jag har drömt om den i hela mitt liv vill jag inte spendera hutlösa summor på den, det är trots allt bara en dag av hela vårt liv tillsammans. Har du något tips kring hur man börjar planera och hur man kan hitta en lokal som inte kostar 60 000 kr för en kväll? 😀

  Tacksam för svar! 😀

  1. johannakajson
   johannakajson

   Börja med att köpa min bok ”planera ditt drömbröllop” där ni får hjälp med vad som ska göras och i vilken ordning. Där i är alla min tips och råd och en massa kostnadseffektiva tips och den kostar bara 239kr på adlibris så de pengarna sparad ni in snabbt på att ni faktiskt gör allt i rätt ordning och vågar förhandla… sen hade jag letar bland bygdegård och enklare lokaler men allt beror ju på hur många gäster ni ska vara t ex? En lokal för 20 pers eller 50 pers t ex. Det är stor skillnad. <3

   1. Maria

    ÅÅH tusen tack, ska köpa boken och vi ska börja kolla runt om någon sitter på en lokal man kanske kan få låna. Vi ska försöka att inte bli fler än 50. Jag vill ha litet och intimt med de som kommer finnas kvar i mitt liv hela livet förhoppningsvis men min sambo har stoor släkt vilket är problemet. När man kör barnfritt bröllop. Är det helt fel att inte bjuda sina egna småsyskon då? haha (Min sambo har tre halvsyskon som är 12,14 och 17 och jag känner att de kommer inte må sämre av att inte komma och deras föräldrar har säkert roligare och mer avslappnat utan dem :P)

    1. johannakajson
     johannakajson

     Det är helt upp till vad din sambo vill, man kan bjuda dem om man vill ha dem där på sin dag och man kan skippa det såklart. Men gör som ni som brudpar vill och önskar <3

    2. Sofia

     Hej Maria, jag vill flika in ett litet svar här om det är okej 🙂 läste att du ville ha ett intimt bröllop och så tänkte jag med när jag och min man gifte sig i somras så vi bjöd helt enkelt den släkt och vänner vi umgås med, exempelvis har jag en faster jag är supernära men två fastrar jag knappt aldrig träffar, tror inte de ens vet vad jag jobbar med så bjöd såklart bara den fastern jag är nära! Man får vara ego och tänka “vilka vill jag ha på min och min mans speciella dag?” Samma med kusiner, pga många kusiner bjöd jag 3 av 12 stycken och det är ingen som sagt något alls 🙂