Vegolunchen råraka på potatis och hallomi – mums! – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Vegolunchen råraka på potatis och hallomi – mums!

Oj, oj, oj vilken dag jag har, trots att jag ville försöka ta det lugn idag så har möten avlöst varandra (dock bara över Skype och telefon vilket är skönt) och jag har hunnit göra en lång intervju med Dagens industri om bröllop och ekonomi som kommer ut om någon vecka… Och så har vi haft möte om bröllopsappen som vi släpper i vår, vad tror ni om att den ska heta “Bröllopsplanering med Great Weddings” ? Eller “Drömbröllop med Great Weddings” eller ska man använda sig av “med Johanna Kajson” som på boken? Så svårt det där med titlar tycker jag…

Hur som, jag slängde ihop lunchen samtidigt som Skypemötet om appen och det blev SÅ gott så jag måste tipsa er om receptet, det är dessutom vego vilket passar bra eftersom det är Vegetariska dagen på torsdag.

råraka hallomi

 

Man river bara 200g skalad potatis grovt och kramar ur vätskan och sen river man i 100g haloumi och blandar ihop det och steker i smör och olja. Jag toppade med stekt babyspenat, yoghurt, lättstekta körsbärstomater och lite salt och peppar. SÅ GOTT och ENKELT. Potatis och halloumi är  två saker jag oftast har hemma ändå.

 

Nu ska jag spela in veckans vlogg, har inte hunnit det innan så den kommer upp senare idag, ska försöka spela in utomhus så jag får lite frisk luft och dagsljus under tiden, någonstans måste jag ändå försöka ta det lugnt för både magen och huvudet gör ont efter helgens intensiva jobb….

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofie

  Ser fram emot appen 🙂 Vad gäller namn är det nog en god idé att ha ett engelskt namn om ni skulle vilja expandera utomlands. Great Weddings är väl ett prima sådant! En sak som jag efterlyser i bröllops/festsammanhang är ett enkelt verktyg för att arbeta med bordsplacering, saknar helt verktyg där du kan drag-and-droppa gäster och kanske t.o.m. få färdiga placeringsförslag utifrån att du fyller i vissa parametrar t.ex. kön, ålder, sammanhang (barndomsvän/studiekompis/nära familj/övrig familj/arbetskamrat) och partyvilja (hög/mellan/låg).. Vore så skönt! Idag klipper jag alltid ut alla namn och sitter med kladdmassa och ett papper på bordet. Vore mycket lättare med digitalt verktyg, framförallt om man sedan kunde få en printbar PDF utifrån det hela!

  1. johannakajson
   johannakajson

   Den kommer inte vara internationell utan vi satsar på svenska/nordiska marknaden till skillnad från våra konkurrenter så vi klurar på svenska namn och då är det sååå mycket svårare…

   JAG VET, den funktionen är betydligt svårare att bygga men vi jobbar på det!!

 2. Johanna

  Superspännande med en app!! Men jag tycker formuleringen är lite knepig, app-namn brukar ju sällan vara en mening liksom. Den kanske blir svårsökt då? Tänker också att det ska ligga lätt i munnen för att kunna spridas så bra som möjligt (iofs kanske man bara kommer säga “Johanna Kajsons app” xD). Men tex tycker jag att “Bröllopsplaneraren av/by Johanna Kajson” låter mer som än app.. (eller great weddings om du vill sälja företaget över dig som varumärke 🙂 ) Hoppas du förstår vad jag menar, en jätteliten detalj jag tänkte på bara. Ska bli superspännande att se! (och idag hoppas jag få en viss bok på posten 😍)

   1. Johanna

    Förstår att det är superklurigt med namn, på svenska blir ju “bröllopsplaneraren jättelångt” liksom.., ska bli spännande att se vad det blir! Vad kul att du svarade, känner mig helt starstruck!
    Trevlig kväll!

    1. johannakajson
     johannakajson

     Haha, klart jag svarar!! ”Bröllopsappen” kanske? ”Bröllopsappen med great Weddings” så söker man bara på Bröllopsappen?

 3. Sofia

  Bröllopsplanering med Johanna Kajson 🙂
  Lite synd att jag redan gift mig då jag mer än gärna hade använt både din bok och kommande app som hjälp till alla planering (som jag gjorde själv, men glädje) när min man och jag gifte oss i maj för snart två år sedan 🙂