Englands kungahus i stan – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Englands kungahus i stan

God morgon sköna tisdag – har ni hört att kungligheterna Kate & William landade igårkväll från London? Det ska bli kul att följa både dem och vårt kungshus under dessa två dagarna på allt från NK till Vasastans isplan men mest vill jag ju se vad de ska ha på sig…  Jag älskar Kates stil och även vår kronprinsessas, så himla peppad på dessa dagarna.

Så vi laddar väl upp med deras bröllopsbilder tycker jag – nu när det ändå är ett annat kungligt bröllop på G i år i England.

kate midleton

 

Kates första känning var ju maffig och där satte hon trenden för de långa spetsärmarna på bröllopsklänningarna som vi sett de senaste åren och den lilla, lilla liljekonvaljsbuketten har faktiskt inte trendat alls i Sverige där vi snarare haft stora, maffiga och vilda brudbuketter och dessutom i färg de senaste åren. Det är spännande med hur vi påverkas av kungahuset tycker jag, när kronprinsessan gifte sig så såg vi hur runda vita brudbuketter sköt i höjden åren efter (mig själv inkluderad valde en helt vit brudbukett 2 år efter deras bröllop och hade vita blommor på alla bord) och när prinsessan Madeleine körde all in på försommar, mer vilda arrangemang och framförallt i pastellrosa så gick många loss på det och nu prinsessan Sofia vågade gå loss på lite färg i blommorna så har vi äntligen sett färgsprakande blommor på alla bröllop. Man tror ju inte att vi påverkas men det gör vi!

 

kate andra bröllopsklänning

 

Kate bytte ju om till denna känningen som andra klänning på kvällen och den är väl lite mer nåbar för de flesta av oss. Att ha två känningar har de fleesta numera vilket är lite kul – och kör man dessutom tredagarsbröllop får man ju leta outfits till både dagen innan och efter. Jag körde helvitt hela kvällen när vi gifte oss 2012. Om Kate och Williams bröllop var pampigt och traditionellt så kan man ju knappt vänta tills det är dags för Harry och Meghan – här kommer vi nog snacka stilbomb som trendsättare framåt! Kolla bara på Meghans val av kläder till officiella förlovningsfotot till skillnad från Kate….

 

harry och meghan prince-harry-meghan-markle-förlovnign foto

 

Någon mer än jag som är taggad på detta bröllopet??

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hannah

    Ni var väldigt lika, särskilt på svartvita bilden längst till vänster. Var tvungen att kolla två gånger om det var du haha 😄