Skrynkliga blommor och ont i magen – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Skrynkliga blommor och ont i magen

Måndagskväll och veckan är igång även om just min vecka startat väldigt mjukt med hemmadag med Charles… Han och Rickard läser kvällsagor nu medan jag jobbar undan mailen lite snabbt, skönt att komma lite i fas efter intensivt jobb fre-sön och “ledig” dag idag så att mailen inte är fullproppad som start imorgon.

 

img_3810.jpg

 

Jag lever i min gamla kappa från Lindex för tillfället, orkar inte ha något tajt längre och det var en rejäl utmaning att ha den där smokingen i helgen på mässan kan jag säga…. Resten av veckan får vara mjuka sköna plagg för nu gör magen mer och mer ont. Ska maila min barnmorska imorgon och höra lite om ömheten även om jag inte är så orolig, det är bergis endometriosn som gör att det smärtar när magen växer men det verkar dumt att inte bolla med henne eftersom jag vet att de ville kolla upp det sist. Framförallt eftersom vi åker på semester på lördag och är borta en vecka, smartare att höra med henne nu innan tänker jag.

img_3807.jpg

 

Har ni sett vilka fina men tokiga ranunklar jag sprang på idag? Nästan skrynkliga och i flera färger, åh vad jag önskar att det fanns någon blomsteraffär här i Höllviken som hade lite mer handplockade sån här blommor…. Eller Bunches för dem saknar jag!! Mer klassiska blomsterbutiker här i byn och även om tulpaner och eukalyptus är härligt så vill jag blanda upp med att välja snittblommor och plocka ihop arrangemang själv ibland… Blommor lyfter ju  vilken grå januaridag som helst (och OJ vad grått januari varit i år… Aldrig känt av mörkret och gråheten så mycket som i år…)

 

Nu ska jag fortsätta med mailen här. Ha en fin kväll!

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Vet att jag var mkt mer öm i magen under graviditet nr 2, trodde då att det kunde bero på att moderkakan låg bakåt (första grav låg den fram) men kollade aldrig upp vad det berodde på. Överlag var kroppen känsligare andra gången på ngt sätt, eller så berodde det på att jag levde ett lugnare liv och hade tid/ förmåga att känna av kroppens signaler. Har 2,5 år mellan mina barn, tack för en mysig blogg!

 2. Louise

  Kolla med blomsteraffären på Lilla hammarsväg 😊 jättetrevlig kvinna som har butik där i anknytning till sitt hus. Bra priser också 😊

   1. Louise

    Minns inte helt! Men ligger precis i början, typ första huset på den gatan om du går ner på den och har byn i ryggen 😊😊

     1. Louise

      Inte alls långt ifrån 😊 skriv lilla hammarsväg i google maps så ser du. Tar kanske 15-20 min max att gå dit. Ligger ner vid Östersjövägen ungefär 😊