Johanna Kajson

Charles barnrum, välkomna in!

Inlägget innehåller adlinks

 

 

 

 

 

Jag fick frågan om jag inte kunde visa upp Charles barnrum och visst kan jag det, nu ska vi ju göra om en del där men så här ser det ut just nu iaf, välkomna in:

 

img_3515.jpg

Björnpåse härBig brothertröja här, bollarna på dörren från Mexico, mata IKEA och linjen från HM Home

 

Charles är ju 2,5 år nu och han fick detta rummet när han var 1,5 när vi fyllde in. Nu ska skötbordet som vi använder som byrå ut och skrivbord och lådor och skåp in till alla större leksaker… Han är dock som jag och leker helst på golvet så en mysiga mattan vi hittade på IKEA är ändå den bästa investeringen tror jag. Och sängen såklart. (som vi numera har korta små vita ben på) 

 

img_3516.jpg img_3517.jpg img_3520.jpg

Lightbox här, glitterlampa som ändra färg här, korgsoffa vintage,, påslakan Zara, låg bokhållare IKEA, hängande ampel till blomma här

 

img_3523.jpg img_3524.jpg

Möbel som egentligen är skötbord IKEA, korgstol vintage, all konst Charles, galghängande pinne Almaregården, pall Rusta, liten spis i tyg gammal från HM, två korgar med blått nedanför Systrarna Grene, pastellgrön pall Rusta, Tavla ”flyg me to the moon” med luftballong butik Linnéa.

 

Ja, jag är inte så vass på barnrum och att fota på vintern är ju helt värdelöst när det är mörkt hela tiden men där har ni Charles rum som det sett ut just nu iaf! Vi ska måla snedväggen ovanför hans säng i en mörkare färg så det blir ännu mysigare där, typ duvblått eller så men kan inte bestämma mig för om jag ska måla taket då också så det blir som en hel ”himmel” över när man ligger där eller inte… Annars gillar jag att ha vita väggar så all konst han gör på förskolan kan få komma upp och sätta färg på rummet.

 

Nu är det dags att börja klura på nästa lilla barnrum som iof mest får fyllas med bebisgrejer från förr som start, som skötbordet som står på Charles rum som hylla som vi nu alltså ska bytas ut. Blir ett mars-projekt att fixa dessa två rummen och vårt sovrum som också ska målas typ duvblått tänkte jag men hela sovrummet istället. Blir mysigare att sova i än vitt.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Isabell

    Hur förvaras Charles kläder? =) Inte får väl alla plats i byrån? Hehe. Har själv problem med var vi ska göra av vår 2,5 årings kläder.

  2. Victoria

    Vi målade vårt sovrum i decoblue med matt finish i höstas. Det är så härligt och mysigt 🙂 Hade också vitt innan och nu känns det liksom mer ombonat och lugnt på nått sätt.

  3. Julia

    Åh men SÅ fint! 😍 förstår att C trivs! tack för inspon! jag är också sugen på att måla sänghörnan i en mörkare färg, fast Elias rum är så litet så jag är rädd att det krymper ännu mer. Kanske får bli en mörkgrå/duvblå sänghimmel istället…