Veckans bröllopstips – ses på bröllopsmässan! – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Annons

Veckans bröllopstips – ses på bröllopsmässan!

Dags för veckans bröllopstips och det får ju såklart vara att i helgen är det bröllopsmässan på Grand hotell i Stockholm och jag kommer vara på plats för att sälja och signera “Planera ditt drömbröllop” men även synas lite på scen här och där. Här är tiderna vi kan ses!:

 

planera ditt drömbröllop med johanna kajson bok

 

Lördag:

10:30 är jag på stora scenen i Vinterträdgården och strax efter finns jag sidan om scenen med böckerna om ni vill köpa till er själva eller någon vän som ska gifta sig, vara tärna eller toastmaster.

11:-11:30 kan ni köpa boken och få den signerad av mig personligen i Vapensalen

(12:30-13 är jag i Bride Sucess i som är o Royal festvåningen/ Royal entrén 1 trappa upp och då kan man köpa boken utanför innan det drar igång 13 då dörrarna stängs – ni kan även smita förbi utanför vid 14:30-15 innan dörrarna stängs igen)

15:30 intervjuas jag på lilla scenen i Spegelsalen och efteråt kan ni köpa böcker nedanför scenen.

Söndag: 

11-12 kan ni svänga förbi mig i Vapensalen och få personliga tips och råd inför ert bröllop samt köpa boken och få den signerad i Vapensalen.

(12:30-13 är jag i Bride Sucess i som är o Royal festvåningen/ Royal entrén 1 trappa upp och då kan man köpa boken utanför innan det drar igång 13 då dörrarna stängs)

15:30 intervjuas jag på lilla scenen i Spegelsalen och efteråt kan ni köpa böcker nedanför scenen.

 

Hoppas vi ses!

 

lpwinterworkshop0003 linda pauline bilder

 

Över till något helt annat, att bara tipsa om mässan kändes inte SÅ inspirerande kanske så jag fick låna bilder från fantastiska Linda-Pauline som hade en workshop förra veckan där hon stylade så här fint och DET får inspirera er lite extra denna veckan….  Hon visar upp en hel del trender för året också om att färgade glas har börjat dyka upp i dukningarna (Lätt att fynda på loppis eller hyra in) och att årets servett-trend helt klart är att lägga dem på eller under tallriken likt det var på Kenza och Aleks bröllop te x…. Fint tycker jag!

 

lpwinterworkshop0052 lpwinterworkshop0050

Även mässingbestick som jag visat innan fanns med här och jag älskar att det är vågat med blått porslin, mer färg in i bröllopen som traditionellt bara varit vitt, vitt, vitt innan. Jag älskar iofs vitt också, hade ju helvitt på vårt bröllop men på bild är ju detta så mycket mer magiskt, hon körde även färgade ljus som är en riktig inredningstrend i år. Visst är dukningen vacker?

 

lpwinterworkshop0021 lpwinterworkshop0023

Alla bilder och hela stylingen är skapad av Linda Pauline och detta är från en av henne häftiga worskhops

 

 

 

Nu ska jag äta lunch, slängde ihop den tacopaj av resterna från fredagens mexikanska fest, mums!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alexandra

    Så otroligt fina bilder! Vi funderar på att duka just så med servetten. vet du möjligtvis vilket material det var i Kenzas servetter? Chiffong? Stor kram till dig och tack för din fantatsiska bok (läs vår bibel) som vi tittar i allt som oftast nu när vi snart ska gifta oss.

Annons