Så blir du bröllopskoordinator – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Annons

Så blir du bröllopskoordinator

GWA fotograf Dayfotografi (11)

 

Jag får ofta SÅ många frågor om hur tusan man gör för att bli bröllopskoordinator och vad yrket innebär så jag tänkte jag tipsar er om detta inlägget där jag har skrivit en del om det och min resa dit jag är idag.

Jag har ju dessutom tagit fram Great Weddings Academy där man utbildas och diplomeras som Great Weddings bröllopskoordinator och där jag dessutom får möjligheten att bli personlig mentor och coach till varje deltagare och förhoppningsvis får vi jobba en del tillsammans i framtiden också.

 

Min första kull deltagare började i höstas och vi är i full gång vilket är så himla roligt, jag behöver ju lite praktikanter i vår och sedan kollegor till sommaren och hösten när jag ska vara mammaledig så det är helt perfekt att jag drog igång detta precis nu. Det är så spännande att följa deltagarnas resa mot sitt drömyrke och inom kort lanserar Great Weddings en till nyhet för alla bröllopsleverantörer i hela Sverige vilket känns kul.

johanna kajsons hemmakontor kajson jobbar koordinator

 

Vi har släppt några platser till nu inför VT 2018 så nu är ansökningarna öppna igen för kurs 1 i utbildningen, så peppad på att vi ska bi fler i vårt lilla gäng.

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons