Johanna Kajson

Nyårsmål – hur gör man?

Godmorgon till allra sista dagen på 2017 – nyårsafton! Vi började med en mysig frukost med färskpressad apelsinjuice med sting av citron, ingefära och broccolistam. (Nu SKA jag bli frisk!)

I de där guldkuverten står de nyårsmålen vi skrev mer på nyårsafton förra året och dem ska vi gå igenom ikväll och skriva nya. Vi brukar dela in dem i fyra kategorier;

– vänner och umgänge

– jobb och karriär

– familj, föräldrarskap och äktenskapet

– hälsa och välmående (träning, mat, behov och önskemål hos en själv)

Himla bra tips för er om ni vill ha lite extra samtalsämnen till nyårsmiddagen ikväll. Det är så spännande att inventera året som gått, om man hållt styrningen mot det man hade tänkt och drömt om och vad man önskar mer av till nästa år eller vad man behöver förändra för att må ääännu bättre och få till den där balansen och harmonin som är så härlig.

Och på tal pm 2017, är är mina ”bestnine” på Instagram från året. Detta skulle ju vara mitt jobbår och fokuset på att få gjort en massa i jobbet eftersom jag hoppades på att det var mitt jobbår mellan barn och det får man ju verkligen säga att det blev!

Och jo, det blev det!! Jag vann ”årets beöllopskoordinator” på Bröllopsgalan, gjorde årets mest omskrivna bröllop, släppte min allra första bok, signade ett kontrakt för att släppa en bröllopsapp, skapade en utbildning för bröllopskoordinatorer, skrev krönikor på min förra bloggplattform och jobbade hårt för att byta bloggkontrakt under året vilket jag nu äntligen gjort och jag har fått flytta hit till LOPPI där jag får utrymme att låta alla mina sociala kanaler växa. Ett stort mål för 2017. Sen har jag hunnit gör en hel del andra projekt och lagom till 2018 så lyckades vi till vårt största och viktigaste ”projekt” vi hade privat – att bli gravida så nu planlägger jag jobbet för graviditet, mammaledighet och lite karriärspaus igen. Att vara mellan 2 barn är ju verkligen som att leva i ett konstigt vakuum – framförallt om man driver eget bolag. Det blir svårt att storsatsa när man hoppas på att gå på föräldrarledighet snart igen.

Jag är glad för mitt jobbår, jag nådde många av mina mål men inte alla, som det ska vara om man siktar högt med andra ord och nu ska jag börja dra ner lite på tempot igen inför 2018. Jag vill va utrymme för att fokusera på graviditeten och vila också.

Tack 2017 för ett spännande och lärorikt år!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.