Jag väljer HONOM! – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Jag väljer HONOM!

Efter den där pastan så kändes allt bättre igen och när vi väckte Charles och kunde börja leka en massa med honom och pynta för kvällen så släppte allt. Jag har preppat förrätt (laxceviche med mango, koriander och en massa annat gott) och gjort desserten (ALLTID cholkadfondant!!! Bästa!) så nu är vi redo för nyårsaftonskväll!

Jag har gjort en smarrig drink att festa loss på hela kvällen med flädersaftskoncentrat från syrrans fläderbuskar och citroncest mixat med pressad citron – sen toppar jag med alkoholfritt bubbel i champagneglas. Underbart gott!

Annars har vi haft dansdisco (—> kolla in stories på Instagram om ni vill se ett riktigt nyårsdisco, vi har haft discolampor som snurrat i hela huset, haha) och lekt på Charles rum. Fin dag.

Jag är så glad att vi älskar att bara vara vi tre i min familj, det är fantastiskt att fira i gäng men just i år var detta perfekt för oss. Att bara umgås en massa, skratta och hänga vi tre. Rickard är verkligen min bästa vän och jag har så fantastiskt roligt med honom och det är jag glad för. Att om man ska umgås med vem som helst världen så väljer vi helst alltid varandra. Tänk, imorgon får vi åka på dejtresa igen bara han och jag! Så pirrigt, eller vi åker med vänner vilket ska bli superkul men just att vara vuxna utan kids ett par dagar i skidbacken. Det är härligt det med.

Hoppas ni får en riktigt fin nyårsaftonskväll.

All kärlek till er!

<3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. T

  En fråga från en gravid till en annan; Kommer du att åka skidor nu när ni är iväg? Vi ska också också skidor om några veckor och jag kommer då vara i vecka 8. Är en relativt rutinerad åkare och känner mig säker i backen men så slog det mig att oj jag är ju gravid… Men det känns som att det borde vara ok ändå.. vår resa har varit bokad så länge och vi ser verkligen fram emot den!

  1. johannakajson
   johannakajson

   Ja jag ska åka, det där måste du känna själv men man har ju ingen mage än så att ramla skulle inte vara katastrof om man kör lugnt och lyssnar in kroppen tänkte jag. Då blir ju fallet inte så hårt, jag är också rutinerad så jag ramlar sällan om jag inte utmanar mig och ”åker på” vilket jag inte kommer göra. Förra gången var jag mer rädd dock och hade inte vågat åka men denna gången känner jag mig tryggare med att jag inte kan ramla på någon mage än, hade nog ont åkt i vecka 20 t ex dock.

   1. T

    Ja lite så jag tänker också. Man får helt enkelt avgöra vad som känns bäst för en själv 🙂 Jag kommer inte heller ha någon mage så kör på så länge det känns bra 🙂