Gravid vlogg vecka 11 och 12 – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Gravid vlogg vecka 11 och 12

30 december och jag och Rickard firar 7årig förlovningsdag och 11 år tillsammans, hurra. Rickard överraskade mig STORT när han friade i Paris för 7 år sedan på kvällen på hotellrummet… Jag var i chock i flera timmar, haha. Här kan ni läsa vad jag skrev om dagen.

 

kajson innan förlovning

Så ung, haha. På bilden till vänster är vi på väg till Buddha Bar för middag och först tillbaka igen så friade Rickard och på bilden till höger är jag pirrig morgonen efter och visar upo min ring… Vi höll förlvoningen hemlig tills vi landade på svensk mark igen vilket var mysigt – att ha ett par dagar för bara oss. (Förutom att jag ringde hem till mamma och pappa på nyårsafton och berättade men de visste redan det såklart för Rickard hade ju frågat, eller informerat iaf, om att han planerade att fria under resan innan vi åkte. Så himla fint gjort av honom!! Sen ringde jag syrran som blev helt chockad, haha – hon har berättat efteråt att hennes nyårsafton var så knäpp för hon fick ju inte berätta för någon och detta var jättestort i hennes värld… Och så ringde jag min dåvarande bästa vän och berättade också för vi hade ju drömt om att planera våra bröllop tillsammans som tärnor till varandra typ hela livet. 7 år sen, helt galet ju!

 

 

kajson förlovning

Nyårsafton 2010, nyförlovade, hemliga och alldeles urgulliga och kära, haha.. Vi var i Paris och åt på en restaurang med fri champagne och 7-rätter och man kan säg att vi hade som mål att dricka upp minst den dyra notan som kalaset kostade, haha. Vi lyckades nog!

 

Vill ni se vloggen om hur vi träffades finns den här. Det är så kul att gå tillbaka i bloggarkivet till 2010/2011 och se hur ENORMT mycket jag utvecklat mina eventskills (tack och lov, haha). Förlovningsfesten som jag var så stolt över ser ut som ett barnkalas i jämförelse med hur jag skulle gjort det idag, men det är det som är charmen… jag är så glad att Rickard friade så tidigt i vårt förhållande och att vi valde ringar och allt det där innan vi blev vuxna, tjänade en massa pengar och hade sett andras bröllop. Vi var först ut, ringarna på våra fingrar symboliserar hur vi valde varandra och livet så som det såg ut då och om det hade varit idag han friade så stenen säkert varit tregånger så stor och förväntningarna på vårt bröllop idag efter att folk sett mina works i media hade ju vara outhärdlig. Då bara njöt jag, blev ingen bridezilla och var hur avslappnad som helst. Och klippte och klistrade som om det var till ett kalas för det var okej då – det var liksom WOW då. Kraven idag har faktiskt blivit helt annorlunda.

 

kajson släp bröllopsklänning

 

 

Något helt annat, veckans vlogg släpptes igår och det får bli lite tokigt med dagarna nu. Efter skidresan är jag tillbaka i rutinerna och kör veckouppdateringar med vloggen varje tisdag men här har vi iaf tankarna från vecka 11 och 12 i graviditeten:

Det är SÅ kul att ni är så många som följer vloggarna numera, jag ska försöka köra en vanlig vlogg från skidsemestern nästa vecka tänkte jag, vi åker ju till Chamonix på måndag med några vänner och jag hoppas innerligt att min gravidkropp orkar åka lite i backarna med gänget. Annars får jag väl dricka varm choklad och läsa bok!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.