Leka hela dagen – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Leka hela dagen

Såå skönt att vara hemma igen och få några dagar i huset bara vi i lilla familjen… Idag leker jag och Charles med ALLA hans julklappar och jag städar undan tomtar och rött för att få det lite nyårsfint. För mig är julen fram tills nyår så tills dess vill jag få bort det röda och behålla grönt och silver… pirret är liksom uppladdningen för mig…

Charles har plockat fram bokstäverna han kan på tavlan, jag har svårt att tro att jag kunde bokstäver när jag var 2,5år?? Men det skulle inte förvåna mig om Rickard kunde det, hur som så hänger han upp dem på personer. Så Charles, Rickard, Johanna, Kajson, Mormor och Alex är på tavlan nu och han letar efter D som i Donna. Gullungen!

Det är så mysigt att bara leka i pyjamas och leka och fika. Jag är rätt förkyld fortfarande även om det äntligen börjat vända… blir nog en lunchpromenad med Charles i vagnen i solen i lugnt tempo sen.

Vad gör ni idag?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. JW

    Vad roligt med bokstäver! Vår lilla 2,5-åring kan också visa bokstäver som hon kopplar till personer. Ganska bra sätt att lära sig ju! 😊

  2. Linda

    Låter som en skön förmiddag! Här kämpas det på med diskussionen i mitt examensarbete. Men börjar se ljuset i allt skrivande som tur är!
    Här får det röda hänga kvar ett tag till, men har börjat tröttna lite smått på det mustiga röda. Har börjat längta lite smått efter krispiga tulpanbuketter och fräscha vårfärger. Ha en fortsatt bra dag!