Johanna Kajson

Gravid och förkyld

Nu har jag legat i sängen i 12 (!!!) timmar och det är bara att inse att jag har åkt på en dunderförkylning, antagligen den Charles hade. Jag somnade med Charles vid nio igår och sov till halv tio idag med några uppvak inatt. Jag är så slutkörd i min kropp och orkar knappt bära upp huvudet, antar förkylningen blir värre när man är gravid och kroppen redan kämpar för att skapa liv varje dag. Det var länge sedan jag kände mig så himla sjuk.

Vi kikar på när Charles och Donna fick sin docka av sin mormor och morfar istället. De var SÅ gulliga med dem och Charles tyckte det var roligast att mata med flaskan. Och att den skulle sova.

Det var i lördags när vi firade med farfar och Charles hade matchar i exakt likadana gröna sammetskavajer.

Då var Charles sjuk och ungefär så känner jag mig nu. Trött och ledsen i ögonen.

Tur att vi har lata dagar i Småland så jag kan vila mycket. Vi stannar till imorgonkväll då vi avslutar med släktbjudning här innan vi kör hemåt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennifer

    Kommer ihåg när vår andra son var liten bebis då hade vår äldsta son en nalle han tog hand om precis som vi tog hand om lillebror. Han rapade nallen och buffade den i rumpan, låtsades mata med flaska och nattade i sängen genom att stryka nallen i pannan. Så gulligt att man blev tårögd 😍 Hoppas du blir bättre snart, krya på dig ❤️

  2. Tess

    Usch krya! Här åkte jag och dottern på en dunderförkylning pang boom natten till igår. Hua, men värst av allt att se den lilla så ynklig, hjärtat går sönder!!!