Johanna Kajson

Julafton i 9 bilder

Glad juldag och god fortsättning.

 

Vilken helt magisk julafton vi hade igår, den var helt underbar från början till slut…

 

img_2385.jpg

När vi alla hade vilat och sovit en lunchnap hemma hos mamma och pappa så körde vi hem till vår hus lagom till Kalle Anka och åt lite julskinksmacka och annat gott och Tomten hade lämnat lite julklappar till både Charles och Rickard i huset under natten som de fick öppna. Vi fick två lugna, mysiga och härliga timmar här hemma innan syster med familj återanslöt till oss efter en avstickade till Alex familj som firade två kvarter bort. (Hur perfekt??) 

 

img_2300.jpg img_2301.jpg img_2343.jpg

Charles fick en liten bebisdocka av mamma och pappa som han har matat och gullat så mycket med och sen fick han ett litet pianokeyboard av oss som gjorde succé så det lekte vi en massa med innan Tomten kom och överraskade och båda barnen var såå coola med det hela.

 

img_2361.jpg img_2389.jpg

Efter en hel del julklappsöppningar och en massa lek så smög jag fram champagne och lite löjromsfavorit och det var så gott med lite salt efter allt mastigt och sött hela dagen. Barnen lekte och vi mumsade loss…

img_2384.jpg img_2308.jpg

 

Charles fick feber igen och var lite ur gängorna hela dagen vilket var synd, nu har han fått feber varannan dag på eftermiddagen och kvällarna i en vecka  – när ska det släppa?? Barnen somnade och vi vuxna hade julklappsutdelning och drack bubbel och mös en massa innan kvällsupén serverades, varsin halv hummer och sen en buffé av toastskagen, rökta räkor, krabbklor och lite annat gott. Mmm, vi delade våra bästa minnen från året och njöt fram till midnatt när vi kramade varandra god natt och önskade god jul.

 

img_2391.jpg

 

Jag är så tacksam för denna julen med familjen, den har varit den bästa någonsin och nu ska vi köra mot Småland för julfirande nummer 2 med hela familjen där och vi stannar i ett par dagar vilket också ska bli underbart. Tänk att vi trivs så bra i båda familjer, det är lyxens lyx.

 

Hade ni en bra julafton? Kom Tomten med några fina julklappar?

 

GOD FORTSÄTTNING!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Laura

    Låter verkligen som en underbar julafton! Här kom tomten med vår bästa klapp i livet redan den 20:e :). Pyret i magen visade sig vara en liten Oskar som imorgon blir 6 dagar gammal <3. Ha en fortsatt fin julledighet!

    1. johannakajson

      Nej vi firar alltid 23-24 med min och 25-26 med hans och de tycker det är toppen eftersom det viktigaste är att vi kan fira alla tillsammans i Småland där de är 4 syskon med respektive som ska synka och just den 25e kan alla oavsett jobb och annat som spelar in. (Någon har jobbat nätter och andra mellandagsrea och den 23e t ex)