Johanna Kajson

Första dagen på jullovet!

Innehåller adlinks

 

Idag var första dagen på jullovet för mig och Charles och vi firade det med att gå upp vid 06 och mysa framför TVn och öppna hans adventskalender och leka med fram till 09 när vi körde till mormor och morfar för julbak, prepp inför julbordet (jag har lagat jansson för första gången i mitt liv! SÅ pass stolt, haha) och så åt vi lunch med min farfar. En riktigt mysig start på jullovet! Jag fick dessutom smita ut i varma bubbelbadet och vila kroppen en stund vilket gjorde underverk för smärtan jag har i ryggen efter dagspromenaden varje dag. Ett varmt bad borde jag unna mig varje dag, varför är det så svår vana att få in?? Varmt bad och mammamageövningar, kan vi hjälpas åt att jag ska få till det i min vardag?!

Tyvärr åkte Charles på feber igen under eftermiddagen så när vi körde hem däckade han en halvtimme i bilen och tempen stod på 39,6 när vi kom hem hit så det blev myskväll med Rickard som nu nattar lillplutten som mådde bättre på Alvedon…. Jag sitter framför brasan och målar naglarna röda och bloggar lite. Vilken härlig start på jullovet!

img_2093-1.jpg img_2097-2.jpg img_2132-2.jpg img_2156-1.jpg

Värdelösa bilder i mörkret men vi var så gulliga i matchande pyjamasar så var tvungen att visa bilderna ändå, haha. Charles pyjamas finns här och min här för er som vill matcha loss. Min är ju nattskjorta men finns i pyjamas också. 

 

Så fort Rickard kommit ner ska vi dricka glögg och rimma på lite paket framför brasan tänkte vi. Förr gjorde vi alltid det på lilljulaftonskväll men numera med kidsen hinner vi inte det så det kanske kan vara en fin tradition för oss att göra den 22a tänkte vi. Mysigt att Rickard också äntligen gott på liiiite ledighet. SÅ SKÖNT!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.