Johanna Kajson

När vabb är mysigt

God morgon från soffan, jag har en fortsatt feberfri lite kille här hemma men som uppenbart är sjuk ändå…. Så ledsen och ynklig både inatt och nu när han ligger här nerbäddad framför Peppa Pig.

 

img_2080.jpg img_2072.jpg

Jag tar VABBen idag med, jag har ändå styrt om min vecka så jag inte hade några möten och Rickard hade kundträff på sitt kontor idag så det passar bra. Och vi hade skitmysigt igår för att vara helt ärlig, det är första gången som Charles är hemma och är sjuk som i att tempot är lite långsammare och man tittar mycket på TV och äter glass. Faktiskt urmysigt!

Det är synd att hand missar julfesten de har idag på förskolan dock och det där paketet får vi väl snällt hämta så han får öppna det här hemma. SÅ tråkigt men så får det bli, han vet ju inte det utan det är bara mammahjärtat som tycker så synd om honom. Vi får ha julfest här hemma istället med pepparkakor och lussebullar.

 

Vi gick inte utanför dörren igår så jag hopas vi kan gå en promenad med vagnen idag, han är ju van att sova i den utomhus men igår kändes han föör dålig även om frisk luft alltid är bra såklart. Så mysigt att bädda ner honom och ta en promenad och så får ju jag lite frisk luft också, man blir lite koko av att vara instängd en hel dag.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria

  Hoppas han kryar på sig nu till jul. Han får se fram emot julfirandet och tomten? Missade förra årets julkalas på förskolan det är inte roligt när det händer men det kommer fler år och ni kommer komma dit❤️Tycker din son har ett jättefint namn och han är så otroligt söt! Vad har du för tankar kring namn för syskonet?

  Ta hand om er

  1. johannakajson

   Åh vi har egentligen bara ett killnamn tror jag, ett vi hade tänkt ge Charles i andranamn men som vi sparade istället…

 2. malincatrin

  Att sova ute i friska luften är något jag känner är extra bra när de små är sjuka. Tänker att frisk luft är mycket bättre då. Hoppas han kryar på sig och tror att ni kommer ha en lika rolig och mysig julfest hemma. Men tycker ändå lite synd om C som verkar ha oturen att bli sjuk vid flera av alla roliga aktiviteter på förskolan. Krya på och hoppas han är pigg och frisk till jul.