Johanna Kajson

Ut i skogen ska vi gå

 

Titta vad kloka installationer kommunen hade gjort när vi var ute på vår skogspromenad nere vid havet innan – så himla viktigt att tänka på att slänga sin skit på rätt ställe! Eller hur?

img_2159.jpg img_2160.jpg

Vi ringde förskolan och fick ok på att komma dit i förmiddags och hämta vagnen, julklappen och säga god jul och så ett par minuter och det gick jättebra. Charles ville hem efter men var SÅ STOLT när han fick öppna sitt lilla paket och hänga upp den ena glittrande julkulan i deras gran och ta med den andra hem. Preciiiis så som alla andra barn fått göra, så nu hänger den andra här hemma i vår gran. Fin va?

 

img_2165.jpg

Jag är räätt så stolt, haha. Våra granvänner vabbar också så nu ska jag strax väcka Charles och så ska vi äta lite lunch innan vi tänkte klä på lillkillarna overallerna och ses nere vid havet en liten stund för playdejt. Barnen går på samma förskola och har samma förkylning så att leka en liten stund ute känns inte som några svårigheter eftersom båda är feberfria. Hur tänker ni med sånt och vabb?

Jag är så glad att vi hämtade den ”stora” vagnen, vi har faktiskt redan beställt hem en Donkey som dubbelvagn eftersom vi köpte våra vagnar (en cityvagn och en liiiten enkel resvagn) när vi bodde i lägenhet och det är skönare att ha en lite mer rejäl vagn nu när vi bor i hus och gärna går nere vid havet eller skogen. Så även om vår ”stora” vagn som vi hämtade hem är tusen gånger skönare än den lilla resvagnen vi kört med i veckorna annars så ska det bli ännu skönare när Donkeyn kommer att ha i vinter.

 

Sen kanske man köper en ståplatta med sån där liten sits till Charles i sommar? Har era barn det? Gillar dem det?

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna

  Donkeyn är perfekt! Har 1,5 år mellan barnen men redan efter några månader ville vår dotter, äldsta barnet, bara åka ståbräda. Supersmidigt när man ska vidare på promenad eller annat direkt efter lämning på föris. Vi hade en Cameleon till första barnet men Donkeyn klarar ”terrängen” på Näset bättre 😉
  Så mysigt med väntans tider!

 2. Camilla

  Är ute efter en syskonvagn men hjälp vilken djungel. Var inne på en bugaboo just för jag gillar att man kan göra den mono. Men läste recensioner och ut efter det passar den nog inte oss. Får väl rota vidare i djungeln

 3. Zara

  Donkeyns ståbräda är guld värd.. Bästa tillbehöret till vagnen!! Mina killar är 2 & 4 och när man ska gå längre sträckor är den kanon om storebror vill vila benen lite.. Vagnen är otroligt lättkörd med ståbrädan på och man behöver inte gå i en obekväm ställning då den sitter lite mer åt sidan tack vare sidokorgen!!

 4. Sandra

  Jag har precis 3 år mellan mina och vi behövde aldrig någon dubbelvagn, kändes onödigt. Kör på Camelon med bräda och det funkar toppen. Har brädan med en sits och faktiskt aldrig saknat en vagn till båda. Sitsen till brädan är klockren! Storasyster älskar sin bräda med stol och det är skönt med en mindre vagn som inte tar så mycket plats.

 5. Madde

  Har också donkeyn till mina killar, skiljer 2,5 år mellan dem. Ibland kör jag den dubbel och ibland enkel med ståbräda. Det är guld att ha valmöjligheten! Känner att jag gör mer med dem eftersom jag kan ta båda i vagnen men att den ändå är så såpass smidig på bussen t ex. Visst att sittdelen kanske är mindre men hittills inget som stör min snart treåring.

 6. Finurligafröken

  Jag kanske är konstig men jag tycker att det är jätte mysigt att vabba. Nu är ju min son 11 år men när han var liten och var så där lagom sjuk var det så mysigt att vara hemma med honom. Kunna göra saker men i lugn takt och massa närhet.

  1. johannakajson

   Ja igår och idag har jag också tyckt det varit jättemysigt!!! Men vattenkoppor och svinkopporna var inte speciellt kul. Så det beror nog på hur barnet mår?

 7. Tess

  Å så härligt att han fick öppna sitt paket. Stack lite i hjärtat när jag hörde att han ev inte skulle Kunna göra det, man vet ju hur otroligt mycket det betyder för dem, så glad för att det ordnade sig fint.
  Och du det är väl toppen om barnen kan ses om de båda är sjuka med samma förkylning!

 8. Sofia

  Har donkeyn till mina 2 grabbar ca 1,5 år mellan dom! Superbra vagn men sittdelen är väldigt liten(mindre än cameleon upplever jag) och nu när min stora kille börjar närma sig 2år går han mest om vi inte ska långt!

 9. Sara

  Min son var 3 när lillebror kom och vi kör fortfarande m donkeyn till och från förskolan. Om jag ska göra nåt efter lämning (typ åka buss eller shoppa eller så) lämnar jag sittdelen och drar ihop vagnen, det går på ett kick och kan göras med barnet i. Har även en mjuklift i liggdelen så jag kan ta med lillebror in utan att bära hela liggdelen. Vi bodde på två trappor utan hiss innan så jag känner att jag släpat liggdel/sittdel/bebis/barn/matkassar färdigt ☺️

 10. Anna

  Glömde skriva! En bra grej med Donkeyn är att du på liggdelen kan ha på bågen och då kan du bära bebisen i liggdelen. Jag gjorde alltid så vid hämtningar och lämningar. Så låg bebisen skyddad i liggdelen i hallen och slapp ligga på golvet eller så. Super smidigt!!!

  1. johannakajson

   Ja älskar bugaboo!! Vi har ju cameleon från bugaboo och det var räddningen i trappor, för liten hiss i Stockholm att man kunde lyfta av liggdelen!!

 11. Anna

  Jag fick mitt andra barn när den äldsta var 2 år och 3 månader. Vi körde Donkeyn som dubbel till och från förskolan och lite sånt i ett halvår. Sen när han blev 3 så ville han knappt åka mer och kändes lite stor för att sitta i vagn (OBS en lång kille). Då skaffade jag en ståbräda och det funkar super, Har alltid den med oss också får han bestämma själv om han vill gå eller åka.

  1. johannakajson

   Ja typ så tänker jag. Charles är inte så lång och gå-lat så jag misstänker att han kommer gilla vagnen längre 🙂