Johanna Kajson

Bloggtips

 

Det är så himla kul med den här bloggflytten hit till LOPPI för jag har lärt känna så många nya bloggkollegor redan och ikväll tänkte jag passa på att tips er om fantastiska inspirationskällan Satu. Hon är 32år gammal och har tillsammans med sin man 8 barn och hon bloggar om livet med sin familj här på My Baby Dolls.

satu belle

 

Hennes yngsta lilla dotter Belle fick jag äran att träffa tillsammans med Satu på vår julfest. Eftersom jag är gravid med mitt andra barn och är nervös för hur jag ska få ihop livet med dessa två barn så är Satu en stor inspirationskälla för mig att klicka in hos, för hon klarar av – nej inte bara klarar av utan njuter av att ha sina 8 barn och jag lär mig massor när jag läser hennes blogg. Hon skrev nyligen svar på tal om alla som dömmer henne angående sina barn, läs det kloka inlägget här.

 

8 barn kalas my bby dolls mybabydolls

 

Kvällens tips bli helt enkelt mybabydolls.se, har ni några bloggtips till mig förresten? Gravidbloggar med andra barnet? Vanja har jag såklart koll på men någon mer?

 

Nu ska jag natta Charles, kan jag kanske somnar jag med för jag är SÅ trött ikväll trots att vi haft en lugn och mysig dag. Febern dök aldrig upp men superC har varit trött och legat mycket under filten i soffan framför TVn – något han inte har tålamod att göra en hel dag annars så jag tror det var bra att vi var hemma iaf, håll tummarna för att natten blir feberfri också!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.