Jul på Tivoli – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Jul på Tivoli

God morgon och glad lördag,

Jag och Charles smög upp vid halv åtta och har öppnat dagens pixiekalender, läst böcker och facetajmat med Donna och min syster… Nu är det morgondisco däremot och vi har väckt Rickard också som fick sovmorgon idag, jag var pigg eftersom jag somnade på soffan så fort vi kom hem från Tivoli igår, alltså vid halv nio, haha.

För er som inte besökt Tivoli i Köpenhamn på vintern så är det fantastiskt för att få julfeeling, de har granar som de har sprayat in med snö överallt och det luktar bara glögg, brända mandlar, varm choklad och äppleskivor som är en liten munkaktig sak med äppelmos eller choklad i som de gör på små järn. SÅ gott!

tivoli cph

Vi åkte över på eftermiddagen hela lilla familjen med mamma och pappa som en utflykt, Charles fick köra farfars bilar med mig (enda karusellen han vill åka) och de hade snögubbar överallt och små paket. Tivoli är verkligen otroligt vackert

img_1932.jpg img_1929.jpg img_1947.jpg

 

Visst är det fint? I entrén är det doftande hyacinter som man bara vill lägga sig i och bädda ner sig och ta en tupplur och vakna som en rosadoftande hyacint själv.

 

img_1933.jpg

img_1939.jpg img_1940.jpg img_1941.jpg

 

Och så julsånger, eldar och en massa små bodar man kan köpa julpynt i eller julgodis eller raggsockar.  110% julmys helt enkelt.

 

img_1948.jpg img_1938.jpg

En sån magisk eftermiddag och kväll!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.