Johanna Kajson

Recept på julgodiset

Godkväll fina vänner,
Jag sitter i pyjamas i soffan och kollar på Jul med Ernst medan mamma är där uppe och nattar Charles. Rickard är i Stockholm så när mamma landade idag så åkte hon hit och sover över inatt för pappa var ändå OCKSÅ i Stockholm så istället för att åka hem till ett tomt hus så har vi haft julmys hela eftermiddagen här. Jag har gjort Rocky Roads och fixat med julbaket och nu spanar jag in receptet på den bästa smörkolan med havssalt som jag ska göra i helgen. och den här kola med brynt smör får det nog också bli.

img_1785.jpg img_1789.jpg img_1787.jpg

Att julbaka hela december är en del av julen för mig, eller många säger att julen är 23-26 december typ men julen är hela december för mig – det är DETTA som är julen. Myset, njutet och fixat inför och sedan njutet under själva juldagarna också såklart… Men dessa dagarna med allt fix är det som ger mig julpirret i magen. Att slå in paketen då och då istället för att stressa med det sista dygnen och låta dem ligga under granen som dekor. (Funkar förvånansvärt bra med Charles även i år, han har aldrig rivit en gran eller tjuvöppnat julklappar än så länge, haha.)

Imorgonbitt öppnas förresten min favoritlucka i årets julkalender och jag har längtat tills den ska öppnas, spana in tidigt imorgon så får ni se varför.

Ha en fin kväll!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.