Sjukskriven – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Annons

Sjukskriven

VILEKN HEMSK NATT!!

Vid tretiden var jag uppe och desperat tryckte varm handduk och vetekudde mot örat men det hjälpte inte ett skvatt, tårarna bara rann så ont jag hade, ahhh. Så morgonen har ägnats åt ett läkarbesök och jag är nu sjukskriven och måste vila, vila, vila. Bara att avboka allt som går att avboka och lyssna på kroppen.

 

img_1586.jpg

Jag har julboken av lilla bageriet hemma och ska försöka sova så mycket jag kan (somnade åtta igår och sov till sju imorse igen, kroppen försöker nog säga mig något….) och sen blev jag överlycklig igår när jag såg att man kan se Greys på TIVO för jag har missat de senaste två säsongerna, helt perfekt för en stackars sjukling. (Lexingtoneventet ikväll ställdes in pga av andra omständigheter hos dem så tack och lov slapp jag ställa in pga sjukdom – DET vore hemskt!)

 

Jag minns inte när jag var så här sjuk senast, phuuu.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elle

  Prova en vitlöksbit i örat, skala en klyfta, skär av en liten but, linda in i gasbinda och sätt in i örat och sätt kirurgtejp eller plåster så den inte ramlar ur, sov med den i. Det hjälper ALLTID mig (och min dotter)
  Krya på dig!!

  1. johannakajson
   johannakajson

   Ja alltså att ha så här oooont överallt och framförallt i örat som dunkar sönder mig snart, herregud vad ynklig jag känner mig <3

Annons