Enklaste julpyntet – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Enklaste julpyntet

5e december och hälften av julklapparna är klara, det är lagom att klicka hem det man klurat på nu tycker jag och sen kanske man kan ta en sväng på stan i helgen för att få lite inspiration till de som är kluriga i år… Ska se om jag kan spana lite mer julklapptstips till er sen igen.

Jag sov okej inatt iaf även om jag vaknade ett par gånger av det dunkande örat, HUR kan det göra SÅ ONT?? Kan knappt tänka så jag håller tomt i kalenedern för möten och lägger dem i slutet på veckan så jag kan jobba i lite slowmotion här hemma och vila emellan. Igår hann jag promenera ner till havet en sväng i solen för att fylla på med D-vitamin och lite harmoni, ibland bara går jag ner till havet och vänder och går hem igen men det ger så himla mycket!

 

vinterstrand

 

Idag ska jag vara klok och inte stressa ihop en vlogg utan vi får vara utan det idag nu när jag är så sjuk, ni ka spana in denna när jag bakar lussekatter eller denna från julbaket istället. Så får jag kurera mig.

img_1569.jpg

 

Jag plockar ju med mig granris in och sätter i olika vaser överallt varje gång jag är ute på promenad och jag tycker det gör så mycket med lite granris i en vas, som här. Eller hur? Enklaste julpyntet som tips!

 

Vad är ert enklaste julpynt som tips?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tess

    Å krya på dig! Mitt enklaste, sätt en ljusslinga i en befintlig växt. Sååå fint! Även om mannen min inte var lika övertygad 😂