TBT till avslöjande av graviditeten – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

TBT till avslöjande av graviditeten

Jag får många frågor om när vi gjorde IVF och hur det gick till och jag vill verkligen rekommendera alla som älskar att läsa om såna storys om när man går ut med att man är gravid att läsa inlägget från 2014 när jag gick ut och berättade om den efterlängtade graviditeten och då även berättade om vårt kämpande. Läs “Det finns ett mirakel i min mage” här.

 

Johanna Kajson gravid

Detta fotot har vi förstorat till Charles rum, Alicia Swedenborg fotade mig och Rickard mitt på Kungsgatan i Stockholm en tidig morgon och jag tycker bilden är så fin….

 

johanna kajson gravid

Tänk att Charles låg i min mage här och att vi inte hade någon som helst aning om vad som väntade oss. Vad innebär det att bli mamma? Vad innebär det att bli en familj? Hur kan ens kärlek växa så den sprängs när man ser på sitt barn?

 

Charles är det mäktigaste vi skapat, nu ska vi äntligen få vara tillsammans hemma i huset hela familjen heeela vägen fram till jul! Herregud vad mysigt vi ska ha det!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Julia

    Jag har ju vetat allt det där sen jag började följa dig (efter ditt avsnitt i tvillingpodden). Men jag blir alldeles gråtig ändå 🙂 tänk tänk att det var lilla C som kom!