Allt från julfesten igår – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Allt från julfesten igår

God morgon från….. SKÅNE! Jajamen, jag satte mig på ett flygplan vid 07 imorse och är nu på väg mot bilfirman för att byta däck (det fanns på riktigt INGEN annan tid så jag fick snällt flyga ner toktidigt för detta) och sen ska jag vidare till min psykolog och i eftermiddag väntar JULBAK med mamma och Charles som lite mjuk landning efteråt. Det blir en fin torsdag det här – sista torsdagen i November för imorgon är det äntligen 1 december och julen kan kasta sig över oss på riktigt. HURRA!

Och julen firades in med mina nya kollegor på LOPPI igår med julfest och som ny i gänget kan jag bara säga WOW vilka kollegor jag fått – vilket ställe jag hamnat på!! Alla var så  fina, bjussiga, snälla och gulliga och ROLIGA.

kajson filippa rådin jessica lagergren

Temat var ju “ugly christmas sweater” och alla hade gott all in – kolla bara på fantastiskt kreativa Filippa som gjort sin själv, med ljusslinga och allt! WOW!! Jag imponeras alltid i hennes blogg kring alla pyssliga påhitt hon bjuder på i sin blogg – in och spana! Vännen Sheila vars bröllop jag jobbade med men som idag är min största guide i barnplaggsdjungeln och småbarnsutmaningarna jobbar ju på huvudkontoret och bästa Jessica var också på plats och hon vann hederspriset, det är hon SÅ värd för hon är så himla bjussig och peppig och ja – hon är kreativ hon också. Har ni sett lekstugan hon fixat till sin lilla Elsa? Jag får mycket inspiration från hennes blogg.

 

paula kajson emelie

Och titta här vem jag äntligen fick träffa för första gången men det kändes som vi kunde fortsatt prata ett helt liv, haha. Fina Paula som är en otrolig förebild för mig i hur man behåller sin blogg personlig och ändå skapar buisinessmöjligheter på ett genuint sätt. Hon och Hugo ska ju gifta sig nästa år så vi hann prata mycket (men ändå för lite, haha) bröllop eftersom Michelle i mitt Great Weddings står bakom bröllopet som bröllopskoordinator. Och så har vi paljettgirlsen till höger – jag och Emelina körde samma glittrande paljetter nertill och matchade så fint. Såg på hennes instagram att hon har en hel del i garderoben jag gärna hade kopierat också…

img_1377-2.jpg img_1359.jpg

LOPPI hade dukat så fint på kontoret så det kändes som en riktig personalfest (vilket det ju var men jag är fortfarande inte van) och bjöd på fräsch vegansk mat från The Plant som var över alla förväntningar, tips för er som är vegetarianer eller veganer!! Och för att balansera upp det hade de bartender på plats som skakade drinkar och gjorde hotshots – en julfest helt i min smak!

Med mig hem fick jag julkalender och maaaasssor med choklad och presenter, jag grät faktiskt en sväng i taxin på vägen hem av tacksamhet över att det blev just LOPPI jag flyttade till och att detta liksom är mitt nya häng. Här trivs jag redan.

 

<3

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.