Tvillingarna och jag – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Tvillingarna och jag

God morgon från syrrans lägenhet där jag sitter och jobbar lite efter att ha lekt och myst med Donna som nu är på väg till förskolan. Jag kör hemmakontor härifrån för mitt första möte är inte förrän vid tio, så jag sitter vid den gigantiska buketten jag fick igår och brännar av lite mail och förbereder för kursstart för Great Wedings Academy, det är ett supergäng som ska gå första omgången och jag ser SÅ fram emot att coacha dem genom deras resa mot att bli bröllopskoordinatorer.

 

img_1331.jpg img_1330.jpg

 

Utanför fönstret är det fortfarande mörkt och jag har på julmusik i bakgrunden. Mysig start på denna onsdagen, ikväll väntar julfest med nya LOPPI-kollegorna och det ska bli så himla roligt att få träffa alla. Jag satt där och jobbade lite igår och hade möte med säljavdelningen, jag tror 2018 kommer bli ett galet spännande år för influencern Johanna Kajson… Ett mål är förresten att vi ska bli fler på instagram – följer ni mig där? Jag kör stories så det blir mer som live-vloggar varje dag vilket jag tycker är ett kul format. @johannakajson heter jag – hoppas vi blir fler :).

Några fler som jag fick träffa igår var bästa Angelica och Jessica som också bloggar här på LOPPI och dem får jag hänga med ikväll igeeeen. Lyxens lyx! Igår var vi på deras favoritställe Reload och åt mellis ihop, världens mysigaste grej att få till när man väl är i stan. Vi hann både skratta och gråta under tiden vi satt och pratade, livet går verkligen upp och ner och jag är så glad att jag har mina tvillingar som vänner i mitt liv. Ingen ger energi om dem!!

 

img_1312.jpg

img_1317.jpg

Jag blev så jäkla kär i min outfit från Lexington igår så när de sa att jag fick dem i present efteråt blev jag helt till mig, skinnbyxorna är de skönaste jag ägt – jag kommer nog leva i dem i höst!! Och blusen med puffiga ärmarna är ju som gjord för mig, Hela det där varumärket är liksom gjort för mig – tycker ni inte? Jag skulle kunna inreda hela mitt hus rakt ur deras lookbook. Nästa vecka kör vi event i Malmö i Lexingtonbutiken i Malmö inne på Hansa. Det blir 6 december 17-19, vill ni komma? (man kan svänga förbi efter jobbet helt enkelt så man måste inte vara där hela tiden, haha).

 

Nu ska jag ta en kopp te och skriva lite texter till appen. Ha en fin dag <3.

 

 

 

 

Inlägget innehåller adlinks

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.