Biopremiären med 2,5åringarna – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Biopremiären med 2,5åringarna

Imorse fick jag ett sms av Charles kompis Sixtens mamma om vi ville följa med på bio idag, det var Alfons klockan 14:45 på biografen här i Höllviken och vi taggade igång direkt med pepp om popcorn och stoooor TV. Häftigt, det blev biopremiären för Charles och vid halv tre mötte vi upp kompisarna för lite bus och lek innan vi gick in i biosalongen..
 
 
Charles tycker ju oftast sånt här är lite läskigt, precis som med Babblarna, så jag lyfte upp honom i famnen innan vi gick in och han ville sitta i mitt knä istället för i egen stol men annars gick det superbra och var en SÅ mysig söndagseftermiddag… Han satt helt tyst med stora ögon och sa bara ett par gånger “nu är det färdigt” precis som på Babblarna, han vill att shower ska vara kortare än 40 minuter helt enkelt, haha.
 
Efteråt gick han och jag och handlade och han var så himla rolig, busig och stor där han gick och höll min hand och hjälpte mig hitta de olika sakerna (vi skulle bara ha 4 saker så jag visste att det skulle gå snabbt OM han flippade men gick alltså kanon) och ibland fick han köra den lilla vagnen själv.  
 
 
Nu däremo har jag hoppat i pyjamasen och är redo krypa ner under filten och ta söndagskväll, jag hade egentligen behövt jobba men det är inget urakut så jag skippar faktiskt det…. Känner att jag behöver fortsätta vara duktig på åtehrämtning och vila utan datorn för imorgon drar en galet intensiv vecka igång igen…
 
 
Ha en fin söndagskväll!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.