Fredagsfrukosten i julfeeling – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Fredagsfrukosten i julfeeling

Tänk att en så enkel sak som en röd kopp kan få hjärnan att känna att man är helt pirrig, förväntansfull och lite busig som smygstartar julen med sig själv… Okej, julmusiken i bakgrunden hjälper kanske till lite också, men efter Dubaifrukostarna med färsk frukt varje dag så har jag längtat tillbaka efter havregrynsgröten med jordnötssmör och svensk kaffe, haha.
 
 
Köpte med mig en vit hyacin igår som jag satte i en gammal kristallvas från vårt bröllop, blev så himla fint och jag blir så otroligt glad varje gång jag ser den. Jag fick denna studien skickad till mig av en av er underbara läsare – att den som börjar julpynta tidigare är lyckligare och det förvånar mig inte alls!! Jag känner lyckopirr vaarje dag nu ända fram till nyår, någon som känner igen sig?
 
 
Jag köpte den där enen också igår så idag ryker pumporna även om de har lyst upp så fint i mörkret… Nu ska det vintras men allt som är rött och juligt på riktigt väntar till nobel för mig, fram tills dess är det mer adventsfint och vintergrönt… 
 
 
Fredag hörreni – hurra!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.